Poljoprivrednici: Matematika Ministarstva poljoprivrede ne postoji u realnosti

Ostavite komentar


  1. Rođen sam na selu i živim na selu 72godine a da nisam naučio da na dve koze seno podelim!

  2. Još 2022godine kada je cena maline bila odlična( veliki hladnjačari i komora su je formirali) veliki deo roda nije isplaćen.2023cena maline je otkupljena pod katastrofalnoj ceni150-200din pod pričom da neide prodaja ,da nije prodato ni kg.Ipak na kraj objaviše iz PKS (RTS) da su prodali do kraja godine 56800tona smrznute maline i zaradili oko 260mil evra.Podelite pa vidite ko koga ovde pljačka ,dokad više tako.

  3. Neka nam ukinu sve subvencije ali nek nam ukinu i pdv i akcize za sve naše pa da ih naše oči nikad više ne vide!

  4. Pa ne,najbolje sve da dobijete od države(poreskih obveznika) a prihod samo vama!!Dosta više te seljačke kuknjave!!Dođeš sa traktorom od 80000 evra da blokiraš put i kukaš da te država upropasti!!Ko ne može da opstane(ko u svakom poslu)katanac!!I još nešto ja sam za apsolutno slobodan uvoz hrane(interesiuje me samo cena)a dal je proizvedeno u Babušnici ili Belgiji ne zanima me!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.