Poljoprivrednici na udaru vlasti, organizuju skup podrške: „Pozivamo sve da dođu i da nam kažu šta da radimo“

Ostavite komentar


  1. Problem je sto i dalje razmisljamo zaostali i drustvo organizujemo po prevazidenim podelama.Farmer treba da placa deo od prometa recimo 3posto ali da moze sutra da ima i on penziju 500e ili da ima fond da u slucaju povrede na radu opet ima nadoknadu.Da u sistemu nabavke 70 posto bude domace, voce meso.Da mu svaki otkupni list bude kod notara besplatno overen i naplativ.Da se zove konacno agrobiznismen ili agropreduzetnik a ne da pise zemljoradnik.Da turizmom moze da se bavi uz porez od 10posto koji bi se koristio za agropenzije.Da moze da ode u prevremenu penziju zbog otezanog rada a on ce sigurno do kraja zivota nastaviti da radi….

  2. onomad ste poverovali Ono, i ponadali se nečemu.? a sada će Andrejev ćelavi potrčko ponovo da vas prevesla, a možda Oskar i pošalje svoju paravojsku da vas prebije.

  3. Zasto dozvoljavate da budete moneta za potkusurivanje. Ne, udruzenja poljoprivrednika,jer drzava odmah osniva udruzenja od svojih podrepasa i tako razvodnjava pricu. Sindikat seljaka i paora Srbije,e onda lupite sakom o sto i kazete ovako i nikako drugacije,a na izborima jedinsteveno glasate za onoga ko ide u susret vasim interesima. Morate biti i solidarni sa prosvetarima,sa onima koi se bore protivu litijuma i ostalima,jer ako pomognete mozete ocekivati pomoc. Vi ste snaga koja je neartikulisana,a problem je vasa organizovanost. Ako se uzdate na Marijana Risticevica,pa on je poodavno kupljen i preplacen,to zaboravite. Bar vi znate sta zasejete to vam i nikne. Za vas nema para,a dali ste videli koliko rebalansom iz budzeta dobijaju ministri bez portfelja. Shvatite da ih vlast kupuje vasim parama.
    Zelim vam svu srecu,i uvek sam na vasoj strani.

  4. Narod se neće buniti samo vi istraj te i nameri.Suviše je jasno kao dan gde i kome su prioriteti i narod gde treba da stane i podršku!Znači biti uporan

  5. idite u Beograd i tamo blokirajte onog koji vas je onomad prevario. Gospodo Paori dosta ste maltretirali mene i moj Novi Sad, imao sam razumevanja prošle godine, ali pošto vas „nasankalo“ i to dva pute, nemam više tolerancije za vas i vaše probleme, sad idite i blokirajte onog koji vam obećo nešto, pa posle izbora zaboravio na vas. Upozoravali smo vas dobronamerno na takav scenario, da imate posla sa ljudima koji ne drže do reči, dos porazuma, nije vas to interesovalo, sada vi ne interesujete mene.

  6. Što sad kukate na predsednika!? Pa jel vam izgradio stadione. Nego menjajte tu vašu vrhušku koja se isto prodaje za sitne pare nazadnoj stranci. A gde ste bili da podržite ljude za Jadar? Sad kad vam je dogorelo do noktiju e sad ćemo da maltretiramo narod blokadom puteva. Ajte pred opštinu u beograd. Tamo su krivci.

  7. Kao što sam rekao na prošlom protestu tako i jeste. Sa ovom vlasti nema dogovora. Tek po ispunjenju zahteva prekinuti protest, blokadu ili šta god. Inače ispunjenja zahteva neće biti.

Ostavite komentar


Ekonomija

CEFTA usvojila devet novih sporazuma za lakšu trgovinu 9

CEFTA usvojila devet novih sporazuma za lakšu trgovinu

Zajednički komitet CEFTA usvojio je devet sporazuma kreiranih da transformišu trgovinu i ekonomsku saradnju, ističući u saopštenju da predstavljaju prekretnicu za ekonomsku saradnju, jer donose opipljivu korist – pojednostavljuju poslovne operacije, stvaraju nove prilike za zapošljavanje i jačaju zaštitu potrošača.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.