Poljoprivrednici pregovaraju s Anom Brnabić u podne u Kisaču: Šta je sve na listi zahteva?

Ostavite komentar


  1. Poljoprivrednici nezadovoljni a vecina nove novcijate traktore ima o privatnom voznom parku i da se ne prica.

  2. Za neupucene, tek da se izbegne nesporazum – „Poljoprivrednici“ smo mi, ljudi koji se bavimo poljoprivredom a „paori“ su isto to ali su odrasli na serijama „Salas u malom ritu“ i „Zimovanje u Jakobsfeldu“.

  3. I opet će voćari biti oštećeni, mi ne mozemo da prilozimo racune za seme a sve vise insekticida i fungucida ukidaju…

  4. Ja nisam zadovoljan poslom u kafani!!! Moram da otpustim trecinu radnika. Jel ja treba da blokiram put ili da mi drzava da subvencije za zaposlene?!?!?

  5. Какви неписмени воде пољопривреду да те Бог сачува! Пази добијају дизел на НИС пумпама у старту јефтинији за 25 динара и још додатни повраћај од 50 што је укупно 75 динара или ти акциза са ПДВ! А они траже да им држава врати 64 динара кад купе на другој пумпи! Узгред што могу да сипају сваки дан по 60 литара по 25 динара јефтиније…

  6. Treba da vam daju 17000 din. Ali pod uslovom gde možete kupovati a ovi da dignu cene za 120 posto a povraćaj će te dobiti 2027 posle eps-a

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.