Povukli traktore sa puteva i zauzvrat dobili puno obećanja: Šta pokazuje epilog do kog su poljoprivrednici došli sa Vladom u Kisaču?

Ostavite komentar


  1. treba za tri kafe da predam 100kg pšenice ?
    Seljak je mučenik,uvek kaljav u čizmama ili se smrzava ili mu sunce topi mozak i svi ga mrze kada kupi traktor a to mu je alat jer konji su otišli u politiku i više ne vuku plug.

  2. Poljoprivrednici malo ste dosadili sa kuknjavom. Većina vas radi po dvadesetak hektara zemlje. Polovinu seje kukuruz, polovinu žito. Sve to obradite za mesec dana, jer posedujete dobru mehanizaciju, što je sasvim u redu, i ostalih jedanaest meseci uglavnom ne radite ništa. Za to vreme se po pijacama i marketima prodaju poljopriverdni proizvodi 95% iz uvoza. Što se cena žitarica tiče ona varira, to je tačno, ali se niko od vas nije žalio prošle godine kada je za vagon kukuruza mogao da se kupi automibil, zbog rata u Ukraini.

  3. Ovo odgovara najvise onima koj imaju par stotina hektara izakuodavcima koji nedaju zakupcima da registuju zemlju a oni koji imju par hektara nemogu da plate penziono isocijalno pa umri

  4. Obećanje ludo radovenje. Ala će paori biti izigrani – opet. Po ko zna koji put….

  5. Preveslani kao i uvek. Ajmo sad stocari pa nek se spreme vocari, malinari, mlekari………cirkus Kolorado.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.