„Rekli su nam da je traktor u Beogradu sramota za Srbiju“: Poljoprivrednici pozivaju na skup podrške paorima u Novom Sadu u nedelju

Ostavite komentar


  1. E Paori
    Obećajte im lud provod,obogaćen vrućim kiflicama s’džemom od šljiva,vruće krofne i barenu šunku!
    Odazvaće se,dok traju zalihe!
    A povedite i tamburaše

  2. „Rekli su nam da je traktor u Beogradu sramota za Srbiju..“
    – Ili ste pogrešno razumeli ili su vam pogrešno rekli. Ne treba „sramota za Srbiju“ nego „sramota za Vladu Srbije“ ! Za kolekciju neukih, nemoralnih i gramzivih humanoida…za koju redovno glasa oko 2 miliona…sličnih.

  3. Ljudi, vi i dalje, ocigledno, ne shvatate da je jedini nacin da se protiv ovih bori masovno glasanje protiv njih. Nema tu nikakvih pregovora i protesta. Dignete proteste, a onda se dosecujete kako necete politiku, kakjo necete ove medije, kako necete da naljutite nekog. Znate li koliko njih boli uvo za sve osim za potencijalni poraz na izborima? Bilo cije probleme u bilo kojoj drzavi moze promeniti samo politika i to sto vi pokusavate da za sebe nesto izboksujete sklonjeni od politike je cisto zamajavanje. Ne razumem samo kako do sad to niste shvatili? Znaci, organizujte se i micite sa vlasti svakog ko vam smeta, i ove i buduce neke, ako ih ikada bude bilo. U svakom drugom slucaju dzabe trosite i vreme i novac. Ne moze se voleti ovakva nakaradna vlast i za nju glasati, a ocekivati normalne stvari od iste. Znaci, menjaj bagru, ili se bar konkretno bori protiv nje. A ne glasate ih skoro svi, a onda se nnekom zalite. Kome? Kad ste sami odabrali da vam takvi budu?

  4. „..pozivaju na skup podrške paorima u Novom Sadu u nedelju..“
    – A kod vas neko iz vlasti radi nedeljom !?

  5. Ako se Beograd stidi nas Srpskih seljaka on i nije naša prestonica on i zaslužuje da bude jedna obična Karaula što je rekao naš poznati i najveći vojskovođa i vojvoda

  6. Pokazatelj koji najbolje definiše trenutno stanje na selima je bežanija za bg ili u inostranstvo. Sela se uveliko prazne, pogotovo na jugu, a stoku ćemo uskoro da vidimo u zološkom vrtu.
    A agroekonomisti i dalje ćute. Malo je seljačkih proizvoda koji donose neku dobit, a većina nosi gubitak, pa sve više ljudi ostavljaju zaparložene njive i prazne štale. Ovoj vladi, a i predhodnim, bitno je da se hrana uvozi i da se uzimaju procenti, a seljaci ne moraju da prežive.
    Ali, čini mi se da većina seljaka glasa za vlast. Ubede ih mediji i propaganda.

  7. Imali ste sve što vam treba 2008. godine!
    2012. godine ste se zavukli u mišije rupe, glasali kako ste glasali i evo vam rezultat!
    Uživajte! I ne maltretirajte novosadjane nedeljom, oni vam nisu krivi za vašu glupost, a pokrajinska vlada nema nikakve nadležnosti nad poljoprivredom, još manji budžet za bilo šta od te 2012.!

  8. Србија се кроз целу своју историју борила против завојевача, ратовала против окупатора и никада се у Србији није гладовали , било је хране бар да се преживи , а онда су из мрака дошле ове необразоване , неписмене лопуже , завршно са Моном од Два Јаја…то је највећа, историјска кастрација целог народа!

  9. Ja više volim da vidim traktor nego tenk. Sramota je da političari ne odu kod seljaka i reše problem. Zašto ih kinjite mucite i ne poštuje te. Medju svoje ljude oni su te glasali

  10. Стока која живи у становима и околним енклава живи од тог трактора, да нема дељака и трактора одавно би Београд био газа !

  11. Traktor sramota u Beogradu,pa zasto onda politicari kupuju njive u Vojvodini,i to na stotine i hiljade hektara,i to je nedodirljivo,a zbog autoputeva otimaju najplodnije njive od paora!

  12. Namerno upropaste seljake da ni jeftino kupili njive iki dali u bescenje rodnu zemlju strancima za fabrike guma ili rudnike a vi seljaci masovno glasajte i dalje za tu vlast?

  13. Paori su svetla tacka na planeti…borimo se zajedno protiv globalista koji hoce da nas ubiju vestackim mesom skakavcima i vakcinama

  14. Dok pravili traktore u bg nije bila sramota sad gospodi iz vukojebine bosne sramota traktor u bgd

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.