Poljoprivrednici Srbije: Niko ne zna da nam objasni nedoumice oko upisa njiva u e-agrar

Ostavite komentar


  1. Ovo je napravljeno smisljeno da sto vise poljoprivrednika odustane ili nedaj boze stave u pasivan status pa onda ostanu pare ubudzetu za tajkune inovo pecene veleposednike jer su oni drzavni projekat a nas male isrednje u aptiv

  2. Cista propast sela i seljaka sistemacki unisteno nejasno samo kome ovo stanje odgovara verovatno da se radi da u svakom selu bude par tajkuna koji rade po direktivi a ostali da im budu sluge

  3. Consentl Id po starom običaju ne funkcioniše. Tako da ja ne uspevam da pristupim portalu već desetak dana

  4. Nemogu a prijavim zemlju u zakupu ..uradjema.ostavinsk rasprava.

    U katastar ne moze da se uvedu parcele jer je u toku komasacija..a nece je biti u dogledno vreme i za te parcele nemogu da ostvarim subvencije..nije.u redu.

  5. Čini mi se ….ponovo izlazak na blokade, i to ovaj put do kraja…neznalice izbaciti zauvek iz sistema.

  6. A niko se ne buni za lazno prijavljene povrsine. I lazno koriscenje subvencija. Po primanju subvencija u Ivanjickoj opstini izgleda nema ni asfalta sve 100% obradiva povrsina. E zbog prevaranata ne mogu da dobiju oni koji obradjuju 200hektara.

  7. RGZ Inđija nije izvršila parcelizaciju od 1976 godine, za celo vikend naselje u Krčedinu.
    Republički geodetski zavod, ne radi svoj posao.

  8. Satelitske slike su iz aprila 2022,ako nekog muči,e agrar polovično funkcioniše,operateri nemaju dodirnih tačaka sa poslom koji obavljaju,inače na operatera džudžite na telefonu minimum 40 minuta ako hoćete odgovor,jer toliko treba da dođete na red.

Ostavite komentar


Ekonomija

"Licitiranje milijardama pritisak na narod": Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum? 10

„Licitiranje milijardama pritisak na narod“: Zbog čega predstavnici vlasti tvrde da će država morati da plati Rio Tintu ako ne bude kopao litijum?

Pre nekoliko dana Vladimir Đukanović, advokat i član SNS, mada se predstavlja kao penzionisani političar, na svom X nalogu objavio je poruku kojom insinuira da proteste protiv kopanja litijuma "na neki način forsira Rio Tinto" i to zato što ukoliko budu "oterani" pod pritiskom javnosti mogu na arbitraži protiv Republike Srbije da "uzmu ozbiljan novac".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.