Poljoprivrednici odbili predlog Ministarstva da se smanji subvencija: Poziv na opšti protest 1. novembra

Ostavite komentar


  1. Samo covek koji nema nikakve veze sa poljoprivredom i unapredjenjem poljoprivrede mogao je da kao meru za podsticaj da za koriscenje sertifikovanog semena.Pa koje treba seme da se koristi ? MZozda iz ambara?Taj koji je jos na tom nivou yreba da se bavi necim drugim.Da li je sledeca mera sto ore.o traktorima a ne volovima.Izgleda mi da ce ovde volovi dobiti i dobijaju sve veci znacaj.

  2. Poljoprivrednici UDRUZITE SE , a i gradjani ce pomoci . Svi smo mi ugrozeni zbog sulude politike prema selu , koje sprovodi SNS vlast , na celu sa AV.

  3. Cilj eseneses&esespees_ovaca je da NIKADA ne ispune kompletno zahteve gradjana Srbije koji protestuju.
    Na taj nacin treniraju strogocu.
    NEMOJTE ODUSTAJATI!

  4. Kako vas vozaju i igraju se sa vama. Vi gubite dragoceno vreme, a njima to vreme ne znaci nista. I tako predstava ide, narod se zabavlja, ne razmislja o rastu cenu, svakodnevnoj pljacki naroda od strane drzave, da li su stigli uvecani racuni za struju i milion drugih stvari.

  5. Jedino resenje je generalni strajk , da se ceo narod ujedini i u isto vreme izadje na ulice cele Srbije .

  6. Samo zgradurine, poplocavanje i unistavanje trgova, asfalt, beton, zagadjenje i unistenje Srbije! To je njihov pakleni plan!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.