„Sastanak ne odlaže proteste“: Poljoprivrednici sutra u 9 u Vladi na pregovorima?

Ostavite komentar


  1. Vlada je uvek bila dostupna za njih, al oni izgleda misle da se na ulici rešavaju problemi.

  2. Protesti su ocigledno tu zbog izazivanja haosa, a ne da bi se resili problemi

  3. Za vas je holandska policija. Pogkedajte kako oni to rešavaju demokratski.

  4. Pošten seljak i poljoprivrednik je na njivi i zarađuje za svoj hleb. A ovi tajkunski paori sa traktorima od nekoliko hiljada eura džabalebare i maltretiraju narod koji ne može da ode na posao! Sramota je što uopšte sebe nazivaju poljoprivrednicima , vređaju poštenog seljaka!

  5. Opozicija koristi loše fore da obmanjuje i huška poljoprivrednike protiv Vučića.

  6. Organizatori poljoprivrednih protesta nisu nezadovoljni paori nego nezadovoljni opoziconi klosari i njihovi aktivsti koji su izmanipulisali paore.

  7. Vučić je uvek dostupan za razgovor i dogovor zato što i poštuje i brine o narodu! Tamo gde postoji poštovanje države uvek se istim vrati!

  8. Opozicija pokušava da pokrene i poljoprivrednike na proteste, a stavili svoje sledbenike da predvode seljake oni su glupi i bezobrazni kada misle da će neko nasesti na njihove igre.

  9. Vučić nije spreman da razgovara sa onima koji ruše simbole države i izazivaju nasilje. Taj razgovor bi svako od nas odbio. Ali zato će uvek imati vremena da razgovara sa poštenim poljoprivrednicima koji su spremni da se bore za interese naše zemlje na miran i konstruktivan način.

  10. Vučić je predan da neprestano radi za dobrobit poljoprivrednika, bez obzira na vreme ili dan. Važno je da se pravično i odgovorno pristupi zahtevima, bez tolerisanja lažnih predstavnika poljoprivrede!

  11. Jadno je što opozicija pokušava poljoprivrednike da uvuče u svoju prljavu igru. Država je uvek tu da sasluša i pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nema potrebe za divljanjem i primitivnim ponašanjem.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.