Poljski ministar: Želimo da sa Srbijom sarađujemo u iskopavanju litijuma

Ostavite komentar


  1. Jos jedan koji zeli bolest i smrt srpske dece, zatiranje Srbije, unistenje voda, vazduha, zemljista i svega zivog. pravi prijatelj. Samo jedno znaj NECE KOPATI!!!!

  2. Cela EU navija da se kopa u Srbiji ali ne i kod njih. Govori li to zdravorazumnim ljudima nesto?

  3. Neka Poljska otvori svoj rudnik i preradu litijuma, pa ćemo mi njima pomoći, tako što ćemo im izvoziti čistu, pijaću vodu iz Jadra, da se ne potruju.

  4. I on bi da kopa po Srbiji i skida kajmak a Srbiji surutka i zagadjena sredina i dok zivotni vek u svetu raste Srbiju trba satreti u zacecu. Ako se ovaj narod probudi necete kopati ni vi a ni ovi nasi, zlatne rezerve ce se cuvati za nasa pokoljenja kada i ako ta eksploatacija bude bezbedna a vi kopajte kod vas.

  5. I srpski će progovoriti zbog litijuma, strašno. A na Srbiju gledaju kao na Afriku pre litijuma a sada se i ponašaju kao smo u Africi.

  6. Naša deca sa pelenama da rade u rudniku, a vi da sa baterijama skupljate profit, a uništenje ekologije je najgora strana rudarenja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.