Poplave uzimaju još jedan danak

Održavanje postojećih sistema za odvodnjavanje i odbranu od podzemnih voda nije na zadovoljavajućem nivou i efikasnost sistema nije veća od 50 odsto l Procenjuje se da se navodnjava oko 400.000 hektara, odnosno tek oko jedan odsto oranica
Da li Srbija ima efikasan sistem upravljanja vodama

    Ostavite komentar


    Ekonomija

    Šta sve poseduje Milena Tabaković, guvernerkina ćerka i direktorka Instituta za javno zdravlje Vojvodine? 7

    Šta sve poseduje Milena Tabaković, guvernerkina ćerka i direktorka Instituta za javno zdravlje Vojvodine?

    Milena Tabaković, ćerka guvernerke Narodne banke Srbije, pre manje od dva meseca postavljena je na čelo Instituta za javno zdravlje Vojvodine, a već je stigla da napravi skandal - proglasila je “poslovnom tajnom” informacije o analizi vode u Novom Sadu, i to nakon što je utvrđeno da u njoj ima valjkastih crva. Sada je objavljena i njena imovinska karta, u kojoj se vidi da je kupila automobil proizveden 2023, čija je cena veća od 56.000 evra, piše portal Nova.rs.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Antonela Riha, novinarka

    I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.