„Populizam, demagogija i diskriminacija“: Sagovornici Danasa o predlogu Krkobabića da se beogradskim penzionerima podeli 13. penzija

Ostavite komentar


  1. Šta to jedu beogradski penzioneri da im treba ,a samo njima trinaesta penzija ???Znam da firme u Austriji isplaćuju 15 plata godišnje ( za godišnji i Božićnica) To su privatne firme a penzijslo fond valjda smo svi jednako punili ???? Zar ne gospon ministre …

  2. Moraju se prijaviti u Beli Grad ili kako mi zovemo Nándorfehérvár (na mađarskom ) ili Beogradu …..

  3. E bas bi to bilo dobro! Onda niko od penzionera van Beograda ne bi glasao za Vucica!!! Nista penzionera ne moz da razesti kao udarac po novcaniku!!!

  4. Ja penzionerka, ove iz PUPS-a ne smatram ozbiljnima, a vec dugo ne stite interese penzionera.Nije mi jasan smisao njihovog postojanja, osim podrske vladajucim strankama.

  5. Otac predsednik partije a sin potpredsednik, gde to ima u svetu. Ovu interesnu familiju Krkobabaić treba zbrisati sa političke scene.

  6. Suvisno je komentarisati ovog iz trece generacije krkobabica koji zivi na jaslama ovog jadnog naroda

  7. „Stranka penzionera“ ništa nije uradila kada je Vučić oteo nezakonito SVIM penzionerima deo zarađene penzije,nisu ni pokušali da pokrenu pitanje vraćanja te otimačine,a danas se zalažu (zbog mogućih izbora u Beogradu) da se podeli 13.penzija?

  8. A sto ne prime trinaestu samo penzioneri iz unutrasnjosti jer u Bgd su najvece penzije.

  9. POLITIČKI VEGETIRAJU TAKO ŠTO SU UVEK PRIŠLJAMČENI PARTIJI NA VLASTI; REALNO, NITI SU NEŠTO KONKRETNO URADILI ZA PENZIONERE, NITI ĆE BILO ŠTA REALNO DA URADE.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.