Popuste penzionerima finansiraće uglavnom Grad

* Savić: Problematično je što su u "senior sistemu" samo firme i institucije čiji je osnivač grad. To znači da neki građani obezbeđuju novac za popuste koje koriste neki drugi građani
U većini beogradskih opština, osim onih gde na vlasti nije SNS, moguće je dobiti seniorsku karticu

Ostavite komentar


  1. Ovo je dobar način, da se poveća kupovna moć penzionerima sa manjim penzijama. Svako to posmatra sa svoje strane. Ko ima para može da smatra da je ovo poniženje, a ko nema para, smatra da je dobar potez. Šta god da Vlada odluči, ima onih koji sabotiraju i od toga prave bestidne polemike. Brzo zaboravljamo. Za vreme vladavine DOSA mnogi penzioneri su po kontejnerima tražili hranu, neko se dosetio i otvorio Narodne kujne gde su građani sa nižim primanjima ćekali u redu za tanjir pasulja i parče hleba.

  2. Ovakve popuste treba da imaju osobe sa najmanjim primanjima i najugrozeniji gradjani Srbije.

  3. Kada se ovoliko brinu o meni prosto me je sramota da ne umrem,kada mi vec obezbecuju tako dobar popust.

  4. Ispod casti mi je i ovih 5000 dinara i ako je i to samo jedan neznatan deo mojih para koje mi Vucic krade pune 3 godine a to iznosi 9650 din mesecno. A o personalnim karticama stvarno ne zelim da diskutujem, to upucijem svim penzionerima koji glasaju za SNS a suprug i ja cemo nas deo rado dati Vucicau kao bi on sahranio svoje roditelje sa 30% popusta

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.