Poreska uprava nema podatke o efektima nagradne igre

Vlada Srbije odlučila da još jednom organizuje sakupljanje fiskalnih računa

Ostavite komentar


  1. Da ne moraju da se ljudi muce i citaju sve, narocito ono izmedju redova – nagradna igra nije dala nikakve efekte za suzbijanje sive ekonomije, ali je neophodno da gradjani plate Assecu desetine miliona evra da izgradi novi informacioni sistem, koji takodje nece pomoci na suzbijanju sive ekonomije, ali onda cemo barem u realnom vremenu imati informaciju da nikakvog efekta nije ni bilo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva 10

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva

Ministarstvo privrede Srbije objavilo je javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala Jugoslovenskog rečnog brodarstva (JRB) sa sedištem u Beogradu (JRB). Početna cena za prodaju kapitala iznosi 29,2 miliona evra, prenosi eKapija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.