Porodična firma ministra Momirovića kupila još jedno preduzeće iz stečaja: Mona fešn preuzela AIK Jagodinu za 8,6 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Kupuju firme zbog zmljista jer su sami sebi doneli zakon o besplatnoj konverziji. Ovaj bar radi u svoje ime tj u ime porodice, a sta je sa ostalima bliskim vlasti koji rade na lazna imena…. Evo i u Novom Sadu prostor u Futoskoj ulici gde je nekada bio Novitet vec je ogradjen i gradice se stanovi.Nema nama spasa.

  2. Mona će obezbediti prehrambenu sigurnost Srbije skupa sa Palmom??
    Izvoz pilećih Mona nogica u Kinu već je realnost…Toma Nikolić je garant ovog posla stoleća.

  3. lako je ministru da napreduje i stice imovinu kad je nadprosecno inteligentan. Blago zemlji i narodu iz tako pametne, radisne i dobre, oni to rade za nase dobro, zapamtite to podanici

  4. Pokupiti samo osnovno u kofer i otići odavde bez okretanja što dalje i što pre inače običnom čoveku ovde nema normalnog života.

  5. Kakva porodicna firma. Tajkunska firma, nastaje snalazenjem tate u periodu tranzicije, i pljackanju drzavne imovine

  6. A kao ne bi kupovali i da on nije funkcioner? Šta kupuju porodice ostali koji nisu u biznisu 30 godina nego su se sad naprasno oparili?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.