Posao propada zbog nečinjenja države

* Kostić: Prvi put posle 2008. nama se dešava da nemamo nijedan ugovor * Ministarstvo privrede: Pitanje za Ministarstvo odbrane * Ministarstvo odbrane: Nemamo organe upravljanja u Utvi, pitajte Ministarstvo privrede
Zaposleni u fabrici aviona Utva u Pančevu od ponedeljka u štrajku

Ostavite komentar


  1. А шта па држава решава у интересу народа?

  2. To ce da se "privatizuje" na nacin kao i sve do sada, a vi cete raditi za 200 eura.

  3. Svi ovi problemi u ekonomiji su marginalni i uskoro biti rešeni,stiže Krkobabić u za koordinatora u Ministarstvu ekonomije.Strpite se ljudi,bićemo kao Finska ili Danska.

  4. Nije samo Utva zrtva vecinskog vlasnistva drzave koja nemarnoscu ali i nesposobnoscu njenih zaposlenih nesposobljenjakovica propada ima jos mnogo takvih preduzeca za koja narod obicno kaze,,ortacku kobilu psi jedu,Fabrika kablova je jedna od tih kojoj se nudi 30.0 miliona evra i da se umesto 250 zaposli 2600 radnika ali drzava nema dovoljno kadrova da ovu ponudu obrade i realizuju i tako gubi godisnje preko 30.0 miliona evra koji iznos daleko lakse nadometne tako sto penzionerima umanji penzije,ostavlja bez lekove i permanentno ubija bez milosti,dok istovremeno nas predsednik izginu da ubeduje narod kako sve za njega danonocno bez odmora radi verovatno do poslednjeg penzionera.Narod Jagodine gospodo vam preporuccuje, vratite mu fabriku koju je on stvorio da bi mogao da radi za sebe i za vas predsednice jer to bi bilo mnogo normalnije nego da vi radite za njega jer nedovoljno mu je to sto vi cinite,treba mu vise i on to moze i bez vas ali i za vas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 7

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.