„Srbijagas monopolski gospodari cenama“: Da li je najavljeno poskupljenje gasa opravdano?

Ostavite komentar


  1. ovako ovo je samo trpanje para u neciji dzep, naime ako od rusa, dobijamo ,,dosta jeftin gas ,, kako kaze gazda ,,srbije, onda cudi ovo povecanje cudi, nema tu prostora za to, sem ako i tamo ima dosta kriv dela a javnost to ne zna, razni radovi ko radi kolike su cene itd, ,,poznato ej da ta firma ima jedne te iste izvodjace koji rade za njih , po kojoj ceni ,, stoga nema opravdanja nikakvog za to poskupljenje , oni su presli sa //kubik na kilovat sat// eto nesti izmislise nov nacin i tu su debelo opalili po budzetu, gradjana //nije kubik sto je normalno decenijama nego kilovatsat// kao struja i eto zarade samo u nacinu obracuna, tako da nema potrebe nema, nema,

  2. Ja sam prestao i pušiti ,tako da ne trošim gas ni za upaljač. A gospodin koji ima platu višu od 30 hiljada eura mjesečno mene direktno ne rangira .Ali plaćamo mi to preko raznih kao troškova….

  3. Za nas sirotinju sve je preskupo. Bajatović daj mi desetinu tvojih primanja da živim normalno.

  4. Ovo ce biti vec trece piskupljenje ove godine,a Srbija gas he veliki gubitas i drzava odnosno Narod pokriva gubitke dok se Bajatovic i njemu slicni bogate..Sramota je da su sebi dodeli ovolika primanja dok narod jedva krpi kraj s krajem.

  5. To je PLANSKO POSKUPLJENJE jer je sef sekte najavio povecanje plata i penzija upravo od kada najavljuju i poskupljenje struje i gasa

  6. Питајте Немце да ли је оправдано. Као да живите у комунизму где је главна полуга економије социјалистичко самоуправљање. Носталгија је природна, али сада је неко другачије време.

  7. početkom jula, auto gas sam u Grčkoj plaćao manje nego kod nas!!!!!! Džaba priče seoskog kneza i podrepaša, kada se malo pogleda okolo i izađe iz „svog sela“!!! A kao, u Grčkoj su energenti izuzetno skupi!!?? Mafija nas uništi – neće ovde ostati ni kamen na kamenu od njih i njihovog „patriotizma“!!!

  8. Цену гаса у Србији одређује Агенција за енергетику, а не Србијагас.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.