Računi uvećani, građani matirani: Da li je poskupljenje usluga Mts-a, Jetela i A1 slučaj za KZK i koja prava korisnici imaju u ovakvoj situaciji?

Ostavite komentar


  1. Bitno je „Ramonda“ ili „Breskvica“, ko još mari za pljačkaše. Bilo bi dobro da se jasno napiše u slučaju prevremenog raskida ugovora zbog poskupljenja kakve su obaveze pretplatnika, plaćaju li nešto umesto penala za taj prevremeni raskid ugovora sa operaterom.

  2. I onda AV i bagra kažu da nema inflacije…a dinar stabilan, evro na 117 godinama, i tâkõ…

  3. Meni su za dva dana izbacili tri razlicita iznosa za paket jer mi izlazi ugovor
    Kada sam otisla u poslovnicu, dogovorila odredjeni paket i dosla kuci paket je bio jos skuplji za 102 din.

  4. Sve je poskupelo zasto ne bi i to – ne osudjujte ljudi su prinudjeni ionako smo ekonomski tigar

  5. Samo se pitam koja je poenta potpisivanja ugovora na 24 meseca ako se to ne postuje. Obesmisljava sve. Ugovorne strane su se oko necega dogovorili i sta ?.. Nista, puj pike ne vazi.

  6. Pošto organizovani kriminal poseduje državu umesto građana Srbije ovo je potpuno normalan tok stvari. Ali nije to još ništa, biće još gore.

  7. Meni jetel nista nije poslao, ni sms niti mejl. Ovo Sam saznala iz Danasa. Juce Sam pitala a oni meni vidi poslednji racun. A ja njima a sto? A oni meni pa tamo ti sve pise. A ja njima a ko cita racun osim cifre koju treba da uplatim. A oni meni, svako pametan. A ja njima hvala na informaciji. Tako da je situacija sledeca: lepo ide tuzba za svaki povecan racun I u to naknada stete. Pa ce svako pametan ubuduce da me obavesti licno na vreme!

  8. Da je ovo država kao što nije, već prćija jednog čoveka i stranke, ovakve stvari bi se sankcionisale i onemogućile da se više dešavaju. Poenta tržišta jeste da postoji više ponudjača koji nude uslugu po povoljnijim cenama u odnosu na drugog, to se zove tržište i konkurencija.

  9. Ma,ovo je pretalo sve mere.Ma,bezobrazluk na vrhuncu,mi smo bre mafijaška zemlja,to je sasvim jasno.A mi svi budale što ćutimo i evo sad plaćamo veće račune,a ova Komisaj,neka se samozatvori,nema potrebe da postoje.

  10. Ovo se zove kartel. Sve i da raskinem ugovor, kod koga da odem? Kod drugog ili trećeg operatera, koji je takođe povećao cene? Postoji li uopšte ta komisija za sprečavanje monopola ili je u ilegali zajedno sa gospođom Dolovac?

  11. Banana država…koferče nekom trećerazrednom političaru i pljačkaš narod…

  12. Ja sam hteo da raskinem pretplatnički ugovor u A1 ali su me ucenili da moram da od jednom platim sve rate za uređaj koji sam uzeo! Ok! Ali mislim da rate za uređaj nemaju veze sa paketom?! Ostavite vi meni uređaj da plaćam a paket da raskinem! Kažu ne može! I šta sa? Opet sam uslovljen na neki način

  13. Može sve ovde.Lopovija na vlasti a braća pljačkaju i deru narodu kožu…Bravo za SNS…

  14. Da li je iko od vas i od novinara ikada pročitao ugovor koji su potpisali?

  15. to što operater ne poštuje zaključen ugovor nikom ništa, i to nikom nije poenta, važno da potrošači eto mogu da raskinu ugovor bez penala!?! A što bi to radili, i oni su se obavezali da do kraja važenja ugovora pružaju ugovorenu uslugu za ugovorenu cenu. Nove cene treba da se odnose na nove potrošače (ugovore).Al tako je u ovoj zemlji, koprcamo se sa zakonima o zaštiti potrošača, konkurencije..a pojma nemamo šta je ugovor

  16. Ja nisam dobio obaveštenje nikakvo kada sam video razliku u paketu i zvao da ga smanjim kazu ne moze do kraja ugovorne obaveze

  17. Svi se bave razlogom za poskupljenje, a ne po meni bitnijom stavkom. Ako je korisnik potpisao ugovor sa operaterom i u tom ugovoru je navedeno da se korisnik obavezuje da plaća 24 meseca, ali isto je navedeno koju uslugu plaća i po kojoj ceni kako je uopšte moguće da operater nejmu podigne cenu?? Na cenu u ugovoru i njegovo trajanje se i sam operater složio pri potpisivanju ugovora i promenom cene je prekršio isti i trebalo bi da snosi zakonske posledice.

  18. Nisam ni znao,a kamoli da sam dobio obavestenje od MTS o poskupljenju.Box 3 paket uvecan za 750 din,a mobilni za 200 din.Lopovska drzava…

  19. Kakva obavestenja, koji je smisao ugovora..da li sud priznaje obavestenja, pa ludilo..potpises kupoprodajni ugovor, promenis u katastru i onda pises komsiji e to je moja kuca ovaj ne vidi i ti prebacis i uselis se..ma divota, LUDILOOO imate ugovor ako je cena 1000 din za 12 meseci a preostalih 12 meseci 1500 din to je to..kakva obavestenja i bakraci, divlji zapad..a ko potpisuje nov ugovor to je to

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.