Veselinović: EPS je u problemu, ne sumnjam da će biti još poskupljenja struje u 2024.

Ostavite komentar


  1. Nisam siguran da će država zadržati istu cenu cele godine. FRA i GER su objavile podatak o među godišnjoj inflaciji u XII-23 i one su 4,1% i 3,9%. Prethodni mesec bila je 2,3%-2,4% a ciljna je manje od 2%. Iako se očekivalo postizanje ciljne ona ode na drugu stranu a osnovni razlog je poskupljenje energenata. Obzirom da su ove dve ekonomije praktično EU ovo je mnogo loša vest. Njihovi 4% prouzrokuju kod nas bar 8%. A taman počesmo da je spuštam. Još kad banke ovo ugrade kod „svojih proizvoda“…… oči će nam skočiti.

  2. Ко има посла ММФ …ко са ђаволом тикве сади о главу му се разбију…стара пословица..

  3. Tajkunima „rasprodali“dobre firme ex YU (za 3 evra,,većinu i džabe), pozajmljuju novac od MMF i za izbore , i normalno da onda više nisi Gazda u svojoj državi, (čak kupuje i Naše zlato od Kineza??!), i onda ,“Igraš, kako drugi svira“! EPS prezaposlen partijskim poslušni cima, i njih treba dodatno platiti, verovatno ona stavka u računima građana Angažovana snaga i gubici ?! Muljovi!

  4. Veselinović-u
    A da samnjite primanja ( plate ) direktorima u elektro privredi ili broj direktora u elektro privredi onda ne bi bili u problemu , ali zašto bi pa narod je glasao za vas , živele ovce za šišanje

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.