Posle EPS-a i Pošta najavljuje prelazak u akcionarsko društvo: „Bićemo gigant kao Telekom“, kaže Zoran Đorđević

Ostavite komentar


  1. Plate povećajte, robovima koji rade u Pošti za, svega 46-47.000 din.
    A prosečna plata u Srbiji oko 77.000,
    što znači radnici Pošte imaju 30.000 MANJA primanja od proseka u zemlji!
    ZAŠTO?

  2. Čega se gorepomenuti ministar dotakne, to postaje razrušeno, obezvređeno, raskomadano. Takoreći, plagijat.

  3. Pa kako i sta radi nije ni cudo da mora na ovaj nacin da se oslobodi kontrole i Nadzornog odbora. Moci ce da radi sta hoce, a ovako samo moze da spletkari, preti svojim vezama i „informacijama“ kojima raspolaze, jer je ipak bio ministar vojni. I ljudi iz straha se povlace, a niko ne razmislja da bi i ostao na nekom ministarskom mestu da je valjao, on samo pada sve vise.

  4. Можда је жалосно што ћу ово рећи, али све сам сигурнији да нам је боље било пред смену Мире Петровић, јер су сви радили свој посао, а сада генерални преко својих сателита и новоформираних синдиката сплеткари, поставља, тражи подршку да смењује неподобне. Једном речју, чини се да прави хаос у појединим радним јединицама, али намерно.

  5. Морам да напоменем и дрес код в.д директора, који је више него неприкладан за функцију коју обавља, чиме показује непоштовање према фирми коју води, мада како је води боље и да не долази на посао. Необријан је, долази у поцепаним фармеркама, ретко облачи сакое, а одела готово никако, осим ако треба да се испромовише и слика негде, како би се препоручио за функцију мало већу, јер му је ова „неодговарајућа“.

  6. Директор је пред формирање Владе Србије, у Берну, покренуо процедуру подношења кандидатуре (апсолутно неприпремљен и по истеку рока) да Пошта Србије организује ванредни Конгрес Светског пошанског савеза 2023. године у Београду. Наравно, у циљу личне промоције. Приликом представљања Програма за организацију, изашло је на видело да је презентација која је требала да промовише Пошту Србије заправо презентација Туристичке организације града Београда, што је на видело избацило неозбиљност наше фирме пред директорима свих поштанских управа из целог света, а самим тим је наша делегација обрукала и Републику Србију. Незванично, приликом гласања за доделу организације Ванредног Конгреса Пошта Србије је добила само један глас. Већ сутрадан се знало да ће организатор бити Саудијска Арабија. Ето нам га В.Д.

  7. Kako zapravo radnici u Posti izvise? Pa Zoki (MENSA) obeca vece plate, bez da pita Vladu, a onda puzi i moli, naravno toliko je jak i bitan da ga uvek odbiju, a i vecina vremena prodje u promovisanju samoga sebe, a za radnike pita onako. A na vama je da shvatite kakv odgovor dobije, mislim pogledajte na racunima

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.