Posle slučaja obolelog radnika, u kompaniji Jura radiće samo jedan pogon

Ostavite komentar


  1. Radi bas onaj pogon u kom je obolela radnica,A od 2500 radnika,200 cemo baciti niz vodu i njihove porodice.

  2. Počinju sa radom i ostale firme u Nišu sa više od 3.000 zaposlenih (1.000 u smeni, od kojih mnogi na distanci od pola metra). Dosta više licemerja i bacanja krivice na građane. Obustavili ste javni prevoz u Nišu a terate ljude u fabrike. „Kao“ organizovan prevoz radnika ali nije ceo grad pokriven.Ili pustite javni prevoz ili zatvorite fabrike! Osim, ako ovo sa koronom nije jedna velika farsa! Ostanite kod kuće – ali idite radite!?

  3. Upravo su nam javili da Yura sutra sradi. I da si smo duzni u doci u sve tri smene.

    1. ljudi, odbijte tu ‘naredbu’, obavestite medije i policiju, uostalom na kraju krajeva postujete propise drzave i preporuke ‘struke. mogu da vas otpuste danas, a vec za par dana ce biti u tolikom s…u, da ih niko vise nece zarezivati, a nadam se da ce zavrsiti i u zatvoru zbog podsticanja na krsenje mera. samo zajedno mozete uspeti, ima vas puno, ne mogu vam nista. strajk stanovnistva protiv profitfasizma. a policiju i vojsku na njive.

  4. Krenula su ta Potemkinova sela da se ruse, jedno po jedno. Najstrasnije od svega je sto cenu opet placaju gradjani, a ne nesposobna i korumpirana Drzavna uprava

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.