Pošta i sindikati odlučili da se za sutra ujutru inicira sastanak sa Vladom

Ostavite komentar


  1. Zar direktor ne rece da je sve zavrseno sto onda sasatanak sa vladom ili nista nije zavrseno kako tvrde postari

  2. NE POPUSTAJTE ISTRAJTE U SVOJIM ZAHTEVIMA SADA CE PENZIJE PA KADA ZAGLAVE NA POSTE NEKA SE ZALE ONOM ZA KOGA GLASAJU

  3. Desetkovati zaposlene jer je vise nego ocigledno da nisu potrebni u tom broju. U svakoj posti rade dva-tri saltera dok su ostali prazni, a broj praznih stolica je duplo vise, sto znaci ostali ili nisu tu ili su na pus pauzi.Ali na spisku za plate su na broju svi. U pravo vreme su krenuli u strajk, jer ce dobiti povecanje ukoliko napune autobuse i krenu na mitinge podrske nasem diktatoru. Na taj nacin su dobili posao i ako su nepotrebni vecina njih.

  4. Koliko sam upoznata u posti su posmenjivani oni koji nisu clanovi stranke i postavljen nestrucni kadar.

  5. Preuzeli ste groznu postapalicu AV- „kako i na koji nacin“! Zar vi ne znate d a te reci imaju potpuno isto znacenje?

  6. Ocekujemo opet prazan razgovor, a onda SLEDI SASTANAK SA SEFOM SEKTE JER ON MORA DA SE POJAVII KAO JEDINI KOJI RESAVA PROBLEME

  7. Direktor Poste Laze da je prihvacan zahtev strajkaca! Nije mu sramota, da laze ne samo radnicima nego i gradjanima.Srbije. Ako ne ume da vodi postu onda treba on da daje ostavku i predati drugoj ko ce brinuti o sudbini poste.

  8. Nije sala i posledice nisu male.Meni kartica stoji u posti, banka ne isplacuje samo preko automata a karticu posta ne dostavlja.Tuzicu drzavu i postu i banku jer ne mogu raspolagati novcem, moram da se pozajmljujem i ne mogu da putujem.

  9. Karticu možeš preuzeti na šalteru u najbližoj tj matičnoj Poštanskoj štedionici a takodje i novac, plus na svakom bankomatu PŠ ( koja nema veze sa Poštom i njihovim štrajkom) Tako daaaa, 3000 za gospodina, da može da putuje!!!

  10. Svi vi koji kažete da je tamo dobro raditi za 55000 i da štrajk nije osnovan sad vam je šansa,prijavite se za posao,ima slobodnih mesta obzirom da je dosta radnik dalo otkaze

  11. Da je plaćeno nije! Da je posao za većinu lak, nije! Da li je štrajk opravdan? Jeste! Ko je ugrožen? Ostatak raje, koji treba da obave bilo šta u pošti! Da li su ugroženi oni koji su kupili i platili robu, koju treba da isporuči pošta, ali ne isporučuje? Jesu! Da li mnogi zbog toga ne mogu da obavljaju svoju delatost? Tačno! Cilj države, državnog vrha, vladajuće stranke: “ Međusobni sukob, i krvoproliće, između poštara, i kupaca robe iz inostranstva, uglavnom iz Kine, ali i iz EU! Likovanje i navijanje onih malobrojnih koji sa ovim nemaju veze“! Radna obaveza za vreme štrajka, tj neophodni i neodložni poslovi: „Sve poruke, pisma, i sve ostalo vezano za izbore, u korist SNS-a! Ostalo se ne mora isporučivati“. Cilj otprilike isti: „Poljoprivrednici štrajkuju, i traktorima blokiraju puteve, mostove i ostalu putnu i železničku infrastrukturu! Ozlojeđeni umorni radnici vraćaju se sa posla, ali avaj! Dolaze do blokade, i ne mogu kući, čak ni u obdanište po decu! Hitna pomoć nekako se provlači! Mnogi se maskiraju u hitnu! Ostali su naoštreni! Padaju teške reči i psovke. Spominje se mater, i polni onos, tj je** nje, i preti da pređe u fizički sukob, što policija nemo posmatra, i priželjkuje da dođe do fizičkog sukoba (verbalni, tj psovke ih zabavljaju, i neki hvataju beleške radi upotpunjavanja Srpskog rečnika), da bi intervenisala, i sve đuture pomlatila pendecima, i ostalim sredstvina sile, do intervencije hitne, koja bi premlaćene prevezla do kuće, da se leče od batina, pošto u urgentnom zdravstveni radnici NE RADE, jer nisu zadovoljni svojim platama! Rezime: Najveći , najpametniji, najnapredniji! „TIGAR DRŽAVA“!

  12. Direktoru otkaz i sud. Upropastio firmu neznalica prihvatio se da vodi toliku firmu a ne može. Kolika mu je plata to dajte za nerad

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.