Pošta NET uvela nove kanale uz istu cenu 1

Pošta NET, kablovski operator koji radi pod okriljem Pošte Srbije, uveo je nove sportske, informativne, muzičke, filmske i dečije kanale bez uvećanja cene mesečne pretplate.

Kako je saopštila kompanija, u osnovnom paketu digitalne televizije sada se nalaze Sport klub 1, 2, 3, 4, 5, 6, SK Golf, Arena sport 1, Eurosport 1 i 2, SOS kanal, Pink Fight kanal i Lov i ribolov, uključujući i HD verzije kanala Sport klub 1, 2, 3 i SK Golf.

Cena osnovnog paketa u digitalnoj ponudi u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Smederevu i Ubu je 1.276 dinara, u Sokobanji iznosi 996 dinara, a u Bajmoku i Paliću 864 dinara. Pošta NET u Pay TV ponudi (u okviru SPORT paketa) ima i sve Arena sport kanale u HD rezoluciji (Arena Sport 1, 2, 3, 4 i 5). U osnovni paket digitalne televizije su dodati i kanali N1 (N1 HD), Mini Ultra, IDJ, Grand TV, Grand TV 2 i Cinemania.

Osim toga, Pošta NET je za nove i postojeće korisnike (koji nemaju ugovornu obavezu) obezbedio promotivnu ponudu koja traje do 31. marta 2017. godine i u kojoj se osnovni paket digitalne televizije nudi po mesečnoj ceni od 1 dinar u prva tri meseca, uz potpisivanje ugovora sa minimalnim trajanjem od 12 meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari