Pošta Srbije i Banka Poštanska štedionica zajedno u Kostolcu 1Foto: Pošta/Aleksandra Veličković

„Ovo je prva pošta koja kombinuje poštanske i bankarske usluge, a građani mogu da koriste usluge kao što su post-ekspres, menjačnica, uplata i isplata računa, slanje paketa i pisama i razne bankarske usluge, poput otvaranja računa i keš kredita“, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

Ističe se da je korisnicima dostupan i poštin paketomat, savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu celodnevnu isporuku pošiljaka.

„Izuzetno nam je veliko zadovoljstvo što u Kostolcu, u Pošti Srbije, uvodimo novu uslugu u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica u cilju da klijentima omogućimo što udobnije i lakše podnošenje zahteva za kreditne proizvode i otvaranje tekućih računa“, izjavila je direktorka Funkcije platnog prometa i finansijskih usluga Mirjana Ostojić.

Direktor regionalnog centra Požarevac Banke Poštanske štedionice Marko Pavlović je dodao da su omogućili građanima Kostolca i okolnih mesta da ne moraju da idu u Požarevac, već će ovde, na jednom mestu, moći da obave sve potrebne bankarske usluge, kao što su otvaranje računa, kartica, brzih kredita.

Pošta se nalazi na adresi Trg Bratstva i jedinstva 2 i nudi usluge od ponedeljka do petka, od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari