Pošta i dalje u štrajku: Protest nije prekinut i trajaće do ispunjenja zahteva, kaže predstavnik sindikata Sloga

Ostavite komentar


  1. Bravo majstori i dignite sada uslov za prekid štrajka.
    Zbog bezobrazluka. 80% povećanje.

  2. Znači da premijerka nema pojma ko je u štrajku ili ima samo politizuje štrajk u korist sns kao oni tobož nešto rade,a narod će da pošizi kad ode u poštu

  3. Ponosan sam na poštare !! Neko je imao ….. da kaže dosta. Naravno, i dalje bez prodanih duša iz lažnih sindikata !!

  4. Ne bude li mi potvrda o životu za penziju iz Bih stigla u PIO Bih na vreme, sve če mi S. Mitrović i bratija, sudski, nadoknaditi sa od štetom.

  5. Ако сте организовали поделу рачуна, организујте и поделу пензија од 02.новембра.

  6. Koliko znam poštari nisu prihvatili predlog vlade i štrajk se do daljnjeg nastavlja,jer tzv dogovor ,kažu štajksči,potpisao je sindikat poštara koji i ne učestvuje u štrajku.

  7. U Subotici nakon sikaniranja i ponizavanja bivseg upravnika udaljili sa posla na tri meseca.Nemate pojma kakvo smece rukovodi postom u Subotici.17.12. pustimo ih niz vodu

  8. Zasluzuju 30 posto povecanje i plus 10% kad se povecava i svima u javnom sektoru…
    Nije normalno da zaposleni na salteru koji rade sa strankama imaju platu 50.000 dinara… To je jedan od tezih poslova… A pogotovo postari koji ne gledaju da li pada kisa, sneg, lepo vreme, za jos manju platu raznose racune itd.. Realna plata je 70.000 dinara za tehnologiju u PTT… Koja ce naravno narednih godina rasti kako se budu povecavale plate u javnom sektoru. A ne kao prethodnih godina, svima se povecaju plate u javnom sektoru, a posti nista.. Zadnja 3 povecanja u javnom sektoru, svima su povecaliplatu, samo nisu zaposlenima u posti Srbije!

  9. Samo hrabro i napred. Trosili novac na sve i svasta. Pozivam sve koji se slazu sa vasim zahtevima da vas podrze a zaposlene u posti koji rade da ga obustave.
    Ovo je posledica nesposobnog i nestrucnog rukovodjenja.
    Vi ste vredni ljudi koje drzava pljacka i izrabljuje.
    Sada vam prete. Posecuje vas policija. Gde je kraj ovom ugnjetavanju i mucenju ljudi.

  10. Ako „predsednik Sindikata radnika pošte Sloga, čiji aktivisti učestvuju u obustavi rada“ odlucuje i tumaci da li je strajk zavrsen ili nije, zar to ne ukazuje na to da je laz da su se radnici samoorganizovali.
    Jasno mi je da su im uslovi losi i da zele da ih poprave ali nacin na koji to rade je totalno neodgovoran prema obicnim gradjanima ove zemlje koji su postali zrtve.
    U svakoj zemlju na svetu postoji nesto sto se zove minimum procesa rada za vreme strajka.
    Zasto ga i vi niste organizovali?
    Zasto ne omogucite meni korisniku vasih usluga da dodjem u postu licno i preuzmem svoju posiljku/vazan dokument/materijal neophodan za proizvodnju/… Na taj nacin vi mozete da strajkujete a ja necu biti vasa „kolateralna steta“. Za to je trebalo malo kreativnosti i razmisljanja ali ocigledno je u pitanju samo ogoljena predizborna kampanja sindikata koji otvoreno ucestvuje u kampanji i kobajagi nema nikakve veze sa ovim strajkom.
    Moze neko da misli da sam bot ali nisam vec samo nezadovoljni korisnik usluga poste.

  11. Svaka čast za istrajnost!
    E sada ko će nama nadoknaditi posiljke koje stoje ne isporučene. Rekao bih poštari koji strajkuju jer prave stetu na racun građana a ne vlade.

  12. Neka postari strajkuju i normalno, traze svoja prava, ali ljudi, podelite penzije. Penzioneri, koji cekaju svoje penzije, na kucnu adresu, su 90 % nepokretni i sa minimalnim penzijama. PODELITE PENZIJE i strajkute, koliko hocete

  13. I kad im povecaju plate,sta mislite,ko ce da plati to uvecanje?Isti vi,narod Srbije,koji ih podrzava!Da ne govorimo da u unutrasnjosti sve poste rade,kao da se nista ne desava,primaju posiljke,uredno naplacuju proviziju a meni 10 paketa vec dve nedelje visi po postinim magacinima.Kad je strajk,onda nek bude strajk!

  14. Svaka cast svima sto strajkuju….krajnje je vreme bilo a svi ovi politizuju na svoju korist…..,a vlast samo neka vidi koliko ti postari i vozaci imaju platu i neka se pokriju rade za najmanje plate…..postari uz vas smo…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.