Poštena odluka premijera

Ostavite komentar


  1. penzioneri spasavali ma niste ih ni pitali nego oteli tako je to kad ste nestrucni i nesposobni i pored stranih savetnika

  2. Krkobabic ubedjuje penzionere da je ispravno penzionerima uzeti "komad hleba" pa im onda udeliti – MRVICE. Penzioneri, kad ubuduce budu glasali treba da razmisle kako zive, kako se lece, kako zive njihova deca i deca prijatelja koja sanjaju da odu ili se kaju sto na vreme nisu otisli iz ovakve Srbije. Treba da misle o svojoj deci i deci svojih prijatelja u belom svetu koje vidjaju preko Skypa, unucima koji sve slabije govore srpski, ali i na one koji zive sa roditeljima u stanu i koji od usta odvajaju za nezaposlenu decu i unuke…Krkobabic i treba da podrzava narcisoidnog AV jer mu je omogucio stvaranje dinastije i dao Poste Srbije na upravljanje PUPS-u.

  3. Interesuje me odkud to da je gospodin Krkobabic jos uvek lider stranke njegovog oca.Posto vidim da jos uvek istupa u ime stranke interesuje me da li je vec pocrveneo,a ako nije kad ce?

  4. Bilo bi korisno proveritri, koliko naslednik dinastije Krkobabić, ima pristalisa među penzionerima i shodno tome utvrditi, da li može da govori u ime penzionera. Konačno, sam nije penzioner.

  5. Da li mogu poverovati da me je ovaj lik spasio od bankrota ?Naravno da je sramotno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.