Potemkinova statistika

AUTORSKI TEKST

Ostavite komentar


  1. Kad““ bi se ovi turbo-radikali (SNS),sa sve svojim najboljim,reprezetativnim "timom" u ekonomiji,privredi,finansijama,samo usudili da nam prirede jedno suceljavanje sa "ekipom" koju bi sacinjavali:Miodrag Zec,Milan Knezevic,Mijat Lakicevic,Dimitrije Boarov,Misa Brkic,Radojka Nikolic,Miroslav Prokopijevic,Vladimir Gligorov,Ruza Cirkovic, i jos neki kojih trenutno ne mogu da se setim,a sve uz TVprenos,bila bi to naj gledanija emisija u istoriji televizije !! Pa nek““ traje kol““ko traje !! Sva njihova "Potemkinova sela" bi pala u vodu dok si rek““o "rastibudjilizovane klejbezable" !! I onda izbori…pa da se pogledamo u lica(e) !!!!

  2. Sve ste u pravu, gospodine Knezevicu, ali dzaba vam to.Gospodin Vucic ce da objasni pravo stanje, jer on je ;ovlasten, sveznajuci, najpametniji, najiskrenij, najvredniji i ,nazalost, svi mu veruju.Kako i nece, kad ne sme nikom na dijalog iliti debatu, a u negovim riukama su televizije gde vodi monolog sam sa sobom, koji cesto ni sam ne rtazume.

  3. Gospodin Milan Knezevic je uvek govorio istinu i upozoravao na posledice lazi, ali vecina naroda ovde u Srbiji vise voli lazove i manipulatore nego postene i cestite ljude, bez obzira na cenu. Poslovica na koju nas je podsetio profesor Vladeta Jerotic, stara hiljadama godina: Narod zeli da bude prevaren, i zato neka bude prevaren. Nesrecna Srbija.

  4. Ovom komentaru se nema šta dodati jer je stvarno stanje upravo tako. Samo bih podsetio da je VIB (ako ga se ovi sadašnji sećaju) napisao (otprilike) "statistika naša dika, šta poželiš to naslika".

  5. Pa AV se je zafarbao, počeo da da nas farba pošavši od vrata i sada je već negde blizu ćoška iz koga i sam vidi da izlaza nema. Zato se i njegova retorika vraća u pravi, radikalski kolosek iz koga je hteo da se prokrijumčari u nekom dresu, nakićenom europskim zvezdicama. Dres mu je očito pretesan, zvezdice nisu crvene a i Merkelova stalno podiže nivo suđenja. Izgleda da je Kosmet premalo za njen ukus!
    Kao nastajšći radikal ponovo na sva pitanja, bilo poslanika ili novinara o neispunjavanju obećanja koja prosipa ko deda Mraz, ne odgovara nego prelazi u "napad", rečenicama koje su i uličari napustili. Vraća se u arsenal kojim ga je snabdeo korisnik lauferovih izvješća, mentor Šešelj, inače poznat kao laureat zarđale kašike. Strani i domaći izdajnici, strani ambasadori, Soroš, stečajni upravnici, itd., itd. ! Da je imao i jedan dan radnog staža znao bi da se kuća počinje da farba iz ćoška, da se država pravi na reformisanju i jačanju institucija a ne zloupotrebi. Sve više mi je pred očima ona šarena košulja koju je bio namenio Dinkiću da će biti uskoro zamena za ovaj neugodni po njega europski dres!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.