Potpisan komercijalni ugovor za izgradnju Moravskog koridora

Ostavite komentar


  1. Kakve veze ima autoput sa “boljim zivotom”, prosvetli me?????? Nigde veze izmedu stanja na tekucem racunu (moje bilo RSD 76 u ponedeljak) i autoputa. Sto se tice sanjanja autoputeva ne razumem da li se AV obraca bakama i dekama koji su preziveli 2. svetski rat, posto mi ostali nismo rasli na kaldrmi…asfalt oduvek.

    1. Posti se gradi nasim (narodnim)novcem,kad ce narod videti taj ugovor?Jer,naduvana stravicna suma za autoput kroz ravnicu, a nas niko ne pita nista.Verovatno bi pali sa vlasti da mi vidimo bar pola ugovora.Ko se tu ugradjuje i koliko?

      1. Ne.mogu da verujem da Vama toliko ništa nije jasno, pa pitate za dokaz e, projekat , koštanjr radova

        Pa čoveče gde Vi živite, ovo je država lopova , svaki kilometar mi plaćamo a Vučić krade ..

  2. Dobra stvar, potkrale se samo dve greske: prijavu podnela samo americka firma I druga laz su famoznih 20% fol dodatni radovi a u pitanju je ugradnja. Pitanje je samovstactrazi predstavnok Turske u svemo ovome????

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.