Potpisan Memorandum o izgradnji pešačko-biciklističkog mosta u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Ala ce se novosađani napisati smrada kanalizacije koji baš na tom mestu ispušta u Dunav.

  2. Divno! Sa novosadske strane ce most pocinjati tik iznad ulivanja kanalizacije (nepreciscene) u Dunav, pa ce pesaci i biciklisti imati sansu da se onesveste ili odmah po polasku ili povratku!!!

  3. Nije normalno da gotovo sve infrastrukturne radove izvode stranci,neshvatam da je Srbija dovedena dotle da nemozemo napraviti most,tunel,asvaltni put,napraviti zgradu,stranci pokupe kajmak a nase firme krpe rupe,rade sanaciju krovova isl.zanatske poslove a nekada su nasi gradjevinci bili poznati u svetu. Sve te firme pokupovali nestrucni ljudi ili ih drzava dovela do bankrota a sada skupo placamo greske.

  4. Da li naša operativa može nešto da izgradi samostalno. Kako to da ekonomski tigar za svaki infrastrukturni projekat se oslanja na stranog partnera. O čemu se ovde radi pobogu

  5. Idu izbori, pravi se most Franc Jozef. Ako neko može, neka proveri koliko puta su se političari šepurili sa ovim mostom uoči izbora.

  6. Вау, браво, лудило! …него, хоће ли и то бити исплаћено кроз пакет пренадуваних кредита за које ће Кинези добити ЕПС и по свој прилици и разваљени Телеком?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.