Povećan broj nezaposlenih u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Zaposlenih je 2730000 a nezaposlenih oko 430000 i to je ukupno zaposlenih i nezaposlenih oko 3160000 u Srbiji. Ostatak populacije u Srbiji od npr 4 miliona sigurno nisu deca i penzioneri. Sta statistika i vlast kroje hvaleci se procentom od 13 i brojem od 430000 nezaposlenih?

  2. Nešto baš i me verujem toj statistici počevši od sebe .Imam 56god, ne radim već 7god. imam SSS i OSinvaliditetom sam i neverujem da ću ikada pronaći posao…

  3. У Србији "има" 3.153.600 некако "активно" запослених, а преко 6.700.000 гласача, значи дупло више? Мислите о томе…

  4. A uvoz radnika? U novogodišnjoj čestitki velikog nam AV čuh da ce biti uvoza radnika.. sada ne razumem koga vi ovde farbate?! Ako se razumemo

  5. Ma i ovi sto kaobajagi rade,imaju beneficiran radni staz,bez rezultata rada…Do propasti bice masti…

  6. Zasto se prikazuju podaci o zaposlenosti lica od 15 do 64 godine a ne od 19 do 64 godine?Ocigledno da bi se manipulisalo brojkama .Tek onda bi se videlo kakvo je stanje u pogledu nezaposlenosti.Broj nezaposlenih se smanjuje i zbog velikog iseljenja nasih gradjana u punoj snazi i najboljim godinama za rad i radjanja dece.O tome opet ni reci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje 8

Elektroprivreda: Srbiji ne prete nestašice struje

Srbiji ne prete nestašice struje, a Elektroprivreda (EPS) ima dovoljno svoje proizvodnje električne energije i u sadejstvu sa uvozom podmiruje sve potrebe tržišta, izjavio je pomoćnik direktora Elektroprivrede Srbije za poslove upravljanja elektroenergetskim portfeljom David Žarković. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.