Prečišćavanje otpadnih voda

Nova usluga JKP "Vodovod Šabac" najjeftinija u Srbiji

Ostavite komentar


  1. U NS pre 12god.smo placali 3 din. kubik danas 180 din kad predjemo po clanu domacinstva 5 m2 a privreda je placala10 din.a danas 210 din.to nam je upakovao CANAK to jest njegovi kadrovi,kako novi dodju na vlast oni nam lepo spakuju.

  2. Svaka čast za trud Šapčana, nadam se da će se ovim primerom voditi i ostali naši veliki gradovi.

  3. Postovani,
    Kao korisnik usluga JP Vodovoa u Sapcu imam samo jedno pitanje . Da li Vi mislite da mi drzimo kamile u stanovima? 🙂 Prosecan racun za vodu mi bio 550 dinara,do februara ili marta a onda ide 1050, 860,890 … uzas

  4. Već odavno je u Šapcu na delu priprema terena za povećanje cene usluga vodovoda i kanalizacije. Bezveznim poređenjem sa gradovima koji nemaju izvorišta vode kao što ih ima Šabac ( Mali zabran, Tabanović ) pokušava se opravdati udar na kućne budžete. Do sada je bila priča da je postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda finansirala EU. To što je neko hteo da u Savu ispušta čistiju vodu nego što je voda u samoj Savi mene ne zanima.Prevedeno na srpski, do sada je moja četvoročlana porodica plaćala Vodovodu oko 1500 dinara mesečno. Sada će plaćati oko 2000 dinara mesečno. Zbog netačnog broja stanara u zgradi ( zajednički vodomer za 70 stanova ) Vodovod mojoj porodici ispostavlja račun na oko 25 kubika vode.To što Vodovod ima praktično besplatno izvorište, što je dobilo investiciju od EU ne znači ništa. Udri po građanima. Pa ko izdrži. Niko ih ne pita za silne zamenike Direktora i šefove. Hoću li u DANAS-u pročitati iole kritičniji tekst. Dosta je bre laganja i na republičkom i na gradskom nivou. Nisu baš svi nepismeni.

  5. Bogami prvo deponija sada i preciscavanje otpadnih voda…Za pocetak vrlo dobro…!!!Srecno i istrajno,a moze i bolje…

  6. Ovo kako JKP Vodovod u Sapcu pljacka nas Sapcane, uci ce u anale. Napravis tamo neko postrojenje za preciscavanje vode u gradu gde neke ulice u centru nemaju kanalizaciju, o prigradskim mestima da ne govorimo i to koristis kao izgovor da dupliras racune. Istobtako dugo najavljivana deponija, koja ce sama sebe da izdrzava je bila izgovor za dupliranje racuna za odnosenje smeca. I sve je to kao trazila EU. Smece na sve strane, ljudi u 21. veku nemaju vodu i kanalizaciju, a ti se hvalis EU projektima na kojima si se ugradjivao i koji nemaju svrhu i jos pokusavas da naplatis to od nas gradjana.

  7. Ma totalno smo moderni. Ajde sad sirotinjo placaj novu taksu koju smo ti uveli.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.