Predrag Mikić: Vas plaća Zoran Milašinović

Nikolićev saradnik tvrdi da su i radnici plaćeni da štrajkuju
Savetnik predsednika Srbije grubo optužio Danas da je "tendenciozan i prima pare"

Ostavite komentar


  1. "Pijan snimljen u kafani"…hahahahaha. Daleko bilo kakvim glupostima se bavi covek koji ima sluzbeno obezbedjenje. Savetnice…nismo svi sa prosekom 2.2 kao vi. Savetnice…mi znamo da citamo i izmedju redova pa dolazimo do zakljucka da ste svoji na svome. Otimate i dalje…

  2. Kakvim se ljudima okruzuje predsednik neka mu je na cast! Sramota! U civilizovanim drzavama ovakvo neodgovrno i zlonamerno ponasanje se sankcionise drzavnim institucijama koje i kod nas postoje i kostaju ali ne rade!

  3. Pa nesme "savetnik" da bidne pametniji od onog koga savetuje.Zato IQ sto manji to bolje !!!

  4. Tomislav Nikolic je kralj srpske korupcije.Sve oko njega je laz i prevara.Ako se podje od njegovog tajnog 10-milionskog fonda videce se koliko sve oko njega smrdi.

  5. Nadam se da cete objaviti.
    Predrag Mikić, savetnik predsednika Tomislava Nikolića za privredu, suvlasnik je u dve firme koje posluju sa debelim minusom. 24.10.2016.
    Savetnik predsednika Srbije Predrag Mikić izgubio je spor nakon što je sud oslobodio Miloja Dragojlovića i Zarija Zečevića. Dvojica urbanista su prvobitno bili osuđeni na godinu dana kućnog pritvora uz obavezno nošenje nanogice jer su Mikiću odbili da izdaju građevinsku dozvolu. 14.10.2015.
    „Ne znate vi sa kim se kačite“, ovim rečima se juče nakon izlaska iz sudnice Predrag Mikić, savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića, obratio novinarki „Blica“. 18.6.2015.
    Predrag Mikić, dugogodišnji bliski saradnik Tomislava Nikolića, nezakonito je upisao Višu tehničko-tekstilnu školu u Leskovcu 2006. godine, pokazuje presuda do koje je BIRN došao. 10.3.2016.
    Ima JOS, ali valjda je i OVO dovoljno.

  6. Pa savetniče…sve su Vam firme na istoj adresi"Ratina 326g"…čak i taj Status Integral za koji se branite da nema veze sa vašim sinom…auuuu!

  7. Ma sta prica ovaj covek,platio je Milasinovic radnike da lazu? Moj otac je jedan od tih radnika, i dok oni greju svoju guzicu u fotelje ovi ljudi pate jer nemaju para za osnovne potrebe,a gde je to sto su im zdravstvene knjizice neoverene,sto im nisu vratili radne knjizice da mogu negde da se zaposle,a ne drze ih ovako gore nego u zatvoru!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.