Predsednik Sindikata penzionera Nezavisnost: Vučić manipuliše penzionerima

Ostavite komentar


  1. Vrhovni kasacioni sud je doneo presudu, na osnovu presude Evropskog suda u slucaju Guduric, da je penzija imovina i da se oduzeti iznos moraju vratiti. Slucaj iz Backe Palanke i ulozena revizija VKS-u ceka vec tri godine da se resi. Izvrsiti pritisan na VKS, da resi ulozenu reviziju.

  2. Zašto vanredno ne poveća penzije svakom penzioneri po 3500 dinarA pa na kraju godine na to da poveća redovno penzije za više od 5%
    Bilo bi neke pravde

  3. Oduzimali su od penzije i prethodni i jos su uveli da bez bitne promene ne smes da se zalis , ne ne smes nego ti je tako nesto pravno onemoguceno . Kasnije kada je penzioner dosao ksebi i uvideo da su mu oduzeli od penzije pogresno je racunjauci i to namerno dali odmah karjnje resenje proslo je 15 dana od prave zalbe i naravno kasnije ne mozes da se zalis za ponovni obracun .
    Da li to negde ima sem u Srbiji, da ne smes vise nikada da se zalis jer je prosao rok zalbe od 15 dana?.
    Molim nekog pravnika koji rade penzije da ga intervjuise Danas da kaze da li je to moguce i kakav je to zakon penzioni da nemas prava zalbe nikada vise ni posle godinu dana i nikada vise jer se nsita bitno nije desilo u vezi penzije , sta moze da se bitno desi kada si penzioner, nista nego su izmislili , oni prethodni ovako nesto a sadasnji nisu to popravili . Neka pred izbore kazu da svi penzioneri imaju pravo zalbe (bez da im se nesto bitno desilo sa penzijama) , jednostavno da imaju prava zalbe na svoje izracunate penzije da se pogleda gde je greska u izracunavanju , naravno pravno da bude korektno a ne da se oduzima i po ko zna koji put jos .

  4. BMM
    …Vučić već godinama manipuliše s penzionerima…i sam je bio deo nakaradnog neo-komunistickog sistema koji je izvrsio najvecu pljacku budzeta i penzija 90.tih godina u Srbiji ikada!
    Ekonomija u Srbiji zna svako ko je realno zavrsio BU(ekonomiju,pravo…) je nakaza, mesavina Ekonomija u Srbiji u kontinuitetu je mesavina baba i zaba po potrebi, iskvarenih, sebicnih neo-komunistickih zarobljenika uma koji se bave neopisivom bukom lazima svake vrste, smutnjama radi licne koristi po cenu da veci deo naroda( p e n z i o n e r i ) bude oplackan i unizen? Sramota je da to traje i nije uporedivo u danasnje doba sa bilo kojom EU zemljom, LEK JE VRLO JEDNOSTAVAN NE IZMISLJAJTE TOPLU VODU? 10. M. SRBA MOZE I U OVAKVOJ SRBIJI DAVATI PLATE I PENIZIJE PREKO 500.eura, sve ispod toga je L A Z!!!

  5. Smešni su ovi koji pljuju po Vučiću kada je reč o pomoći koju država daje, a prvi su u redu kada ista ta pomoć treba da se dobije.

  6. „država će morati da vrati“??? Da li država ima neki ličan račun ili su to pare svih građana? Sami sebi ćemo plaćati restituciju.

  7. Ovakvom predsedniku više niko ne veruje! Ponajmanje penzioneri! Penzioner sam, čime je mene ova vlast na čelu sa njim, zadužila? Pokrali su nas a sada bi opet da dele naše pare na kašičicu! Ne pristajem na ta višegodišnja poniženja! Ovi na vlasti ne osećaju nemaštinu, oni se plaše samo da ne izgube vlast! Ne pristajem na laži! Moj glas radikali/sns nikada nisu dobili! Siromašni intelektualno i moralno ne mogu ništa dobro da pruže Narodu! Došli su sa praznim pocepanim džepovima… red je da tako i idu! Oterali su pamet i mladost iz Srbije, jer su se jedino njih plašili! Potpuno su uništili i rasprodali zemlju! Vreme je da odu… Zauvek!

  8. GraBundzija , ako bi bili gramBundzija onda bi me tuzili za uvredu a sto mi se povecsva penzija optuzivali bi me za bota…today of danas…

  9. Mislim da bi Sindikat morao sve lepo da objasni to svim penzionerima, da ubacuje informativne letke u sandučiće, šalje informacije na neki način. Velikom broju penzionera je potrebna ozbiljna edukacija pred izbore inače ćemo zakopati naredne generacije bez nade za nekakvim boljitkom. Odoše nam deca!!! Probudite se penzioneri!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.