Preduzeće „Lasta“ oštećeno za najmanje 100 hiljada evra?

Prilikom rashodovanja 299 autobusa nije ispoštovana propisana procedura

Ostavite komentar


  1. Auto-otpad “ Rajcetov “ iz Osipaonice je radio kasaciju vagona iz fabrike “ Sinskih vozila Gosa “ pa je tu … svasta bilo .

    1. Na isti nacin je i IvaN Soco ojadio Gradske pijace. Prodao rashodovane tezge u staro gvozdje otpadu iz Batajnice koje ovi nisu ni platili…

    2. Sindikalni moguli sverca nelegalnih supstanci, materijalnih dobara bez dokazanog legalnog porekla, reketasi dobavljaca, svaleri bez potencije, zadovoljni su svakodnevnim kondicionim treningom…

  2. Sto ne pitate Nesica iz smederevske laste ( predsednika nezavisnog sidikata, inace prijatelja direktora za nabavku Vidosavljevica-bivseg predsednika) odakle mu pare za stan. Ojadio je smederevo a glumi velikog dusebrižnika firme a i dalje ima izmisljeno radno mesto kordinatora a sve to jer je odbornik sns-a u sd-u i ima zastitu od takvih istih kao sto je on. Nema nama spasa dok nam najveci lopovi vode firme a stite ih stranke.

  3. Pocetkom juna posle godine danas je pisao istiniti tekst o lasti ja sam to komentarisao pa su me skinuli s vozila i poslali u drugi pogon. Na kraju sam morao napustiti lastu. Kad bih ovaj tekst prokomentarisao mislim da bih morao napustiti i drzavu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva 10

Ponovo pokrenuta privatizacija Jugoslovenskog rečnog brodarstva

Ministarstvo privrede Srbije objavilo je javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala Jugoslovenskog rečnog brodarstva (JRB) sa sedištem u Beogradu (JRB). Početna cena za prodaju kapitala iznosi 29,2 miliona evra, prenosi eKapija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.