Preduzeću 011 Shop zabranjeno oglašavanje robe s natpisom ‘nož, žica’

Ostavite komentar


  1. Сад ће да хапсе и електричаре који раде са жицом!

    1. @Zeljko – A, oni su u stvari prodavali specijalizovane dukseve za električare? Pa što odmah nisi rekao?

        1. Pa, ako ćemo već da se bavimo pretpostavkama – zašto mrzite sve što nije srpsko?

  2. Pa šta ako zu zabranili. Nastaviće sa prodajom -„robe“ bez problema. A siguran sam da kod Vučićevih ima bar tri takva duksa u kući.

  3. I ovo u rubrici Ekonomija?!!!! Dobro nije Spoljna politika! Ovo je za Crnu hroniku i za zatvor!

  4. A reklamiranje i prodaja proizvoda koji se svakodnevno nude putem najpoznatijih sajtova (da ih ne navodim jer nečete objaviti ovaj koment) za koje ne znam da li predstavljaju kršenje zakona ali da obmanjuju široku javnost da su neverovatni lekovi za sve i svašta. Od takvih lekova su „uspaničeni“ lekari, farmaceuti, apotekari itd. iako nisu nigde registrovani, niti su bezopasni ali oni čiste krvne sudove , obnavljaju zglobove, bistre mozak, mršave debele, podmlađuju stare, i tako nedogled. Sve ovo je očigledno daleko od istine a verovatno nisu ni bezopasni (zato pažljivo pručite uputsvo i konsualujte vašeg farmaceuta ili lekara – cvrc na kvadrat) ali zato oglašavačima zajedno sa vlasnicima sajtova očigledno donose ogromne neoporezovane pare. Zato požurite da ih naručite pre isteka zaliha! Nazdravlje

  5. pa kad ste tako brzi kod ovih, onda molim lepo zabranite u raskoj, prodaju majce sa nadpisom handzar divizija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.