Preduzetnica: Kako sam smanjila redove, a povećala promet? (VIDEO) 1Printskrin

Povećanje zadovoljstva kupaca je jedna od ključnih prednosti bezgotovinskog plaćanja, posebno kada je reč o čekanju u redovima koje niko ne voli.

Brza i kvalitetna Visa Tap to Phone tehnologija povećava broj novih klijenata jer naplata pomoću Android telefona ili tableta sa NFC modulom je najbrža do sada i to donosi mnoge prednosti.

“Ne moram da nosim zaseban aparat kada prodajem svoje proizvode. Prvenstveno ih prodajem na izložbama, rukotvorine, i u raznoraznim marketima. Nije bilo teško, službenici pomognu. Možete instalirati u banci, a možete i on-line. Drugu aplikaciju sam sasvim lagano instalirala, podnela sam zahtev preko interneta i dobijete uputstvo, vrlo detaljno. Ako imate neki problem pozovete telefonom, i pomognu vam, apsolutno nije teško”, izjavila je Ljiljana Miletić, preduzetnica, vlasnica radionice za izradu predmeta od kože Duna’s LA.

Kroz prihvatanje bezgotovinskog plaćanja putem Visa Tap to Phone tehnologije, preduzetnici smanjuju troškove zakupa POS aparata, upravljanja gotovinom što podrazumeva brojanje, čuvanje, kao i uplatu novca u banku.

“Preporučila bih svakako korišćenje usluge jer danas mnogo ljudi koristi bezgotovinsko plaćanje. Meni je povećalo promet baš iz razloga što proizvodi nisu toliko jeftini da svako ima u novčaniku novac u trenutku kada vidi nešto, i želi da kupi, na tim mojim promocijama i prodajama kojima se bavim”, objasnila je Ljiljana Miletić, preduzetnica, vlasnica radionice za izradu predmeta od kože Duna’s LA.

Ukoliko još uvek niste prešli na ovaj sistem bezgotovinskog plaćanja, učinite to što pre. Do sada je već 15 hiljada pravnih lica počelo da koristi ovu uslugu, samo zato što je brza, jeftina i jednostavna.

Na taj način svi korisnici Visa Tap to Phone tehnologije sebi otvaraju nova tržišta, jer proizvode i usluge mogu ponuditi značajno većem broju klijenata i naplatiti ih u bilo koje doba dana i gde god se nalazili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari