Prekomerna gradnja u Beogradu – prosperitet ili problem?

Ostavite komentar


  1. Ukoliko vam pored zaspalog tuzilastva, korumpiranog katastra i Suda, besposlice i bede gradjana o kojima ni grad ni drzava ne brinu, imovinske i licne nesigurnisti i ugrozenisti, zakon prevare i novca u privrednoj grani „uspeha“ bespracna gradnja nr otmu nasilno imovinu loju ste legalno i legitimno stekli, i ako ne budete, kao ovde podnosilac koji je pogresno verovao postenju, casinosti, zakonitosti i vladavini prava u Srbiji, orevarom i iznudom (to je kada vam silom nekontrolisanom i izvanzakonitom) otmu novac preko „preduzetnika prava“ koji po „zakonu bezakonja“ prodaju struku i pravo zs novac i gradjevinski kriminal, smatrajte da ste dobro prosli, jer ni sudije ni tizioci ni inspekcije ne rade svoj posao i ne poštuju ni utvrdjenja ni zakone.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.