Premijerka Srbije danas u Londonu potpisala Memorandum o razumevanju u oblasti energetike

Ostavite komentar


  1. Madjarima dajete hidroelektrane, „norveske strucnjake“ dovodite u NO EPS-a, sa Britancima potpisujete Memorandum u oblast energetike, uz njihovu zelju da ucestvuju u energetskoj politici Srbije.
    Sta uopste zelite? Pravite dilove sa nekakvim strancima (zbog cijeg interesa?), a zanemarijete strucne ljude koji su vam na dohvat ruke.

  2. I ja sam pre neki dan na salveti u kafani potpisao sa gazda Pajom memorandum o razumevanju uz pecenje, i dobro vino.

  3. Na njihovim TV ide nj1ena izjava da cemo biti tehnoloski gigant?! Verovatno misli da ce na njen i Kisicev bata obezbediti efikasno koriscenje programa za eUpravu, EPS i druge firme jer su sada na nivou srednjoskklkih djaka za informacije

  4. Ontario ,Kanada ,dobija najvise struje od hidroelektrana,nuklearke,gasne termoelektrane.Vetrenjace i solarne celije ne cine ni 5 % a ulozeno 13 milijardi dolara samo za ove ogromne vetrenjace postavlene i koje se vide uz autoput 401. Srbija nema para za to, a struja ce da pokupi dulpo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.