Preminuo Miladin Kovačević

Ostavite komentar


  1. Simpatičan čovek.. Stručan, obrazovan, a malo je takvih danas na važnim funkcijama u državi.. Nek počiva u miru..

  2. Da je otišao u penziju po Zakonu, danas bi lepo šetao pored Save a ovako do zadnjeg dana živeo je sa stresom i pod pritiskom zbog posla sa kojim se bavio

  3. Radio sa 72 godine, svaka cast. A deca nam odlaze u inostranstvo, nema posla ovde.

  4. Takav stručnjak je i mogao da radi. Odmeren, pametan, obrazovan. Visoko intelektualac, obrazovanje i doktorat stekao vrednim radom, legalno. Bolje bi bilo komentarisati one na funkciji,jedva punoletne, sa kupljenim diplomama i srednje škole i fakulteta, bez ikakvog iskustva u struci.

  5. Nazalost moram reci da mi nimalo nije zao, sluga ovog nakaradnog sistema. Takvi kao on su mi ukrali vise od pola zivota jer su gledali samo svoj interes, prodali bi i oca i majku za neku sitnu privilegiju.

  6. Profesore, počivaj u miru. Vole te i cene tvoji studenti. Pamtimo sve što si nam pružio.

  7. Како му нико није рекао да иде аман у пензију,па докле је он мислио да ради?То су ти наши незаменљиви стручњаци,које нико неможе да замени,до год су живи,други такав незаменљиви стручњак је Славица Ђукић Дејановић,вечита министарка и новопечена назовиновинарка која никад није имала мање од четири плате,а 74 године има,и није јој још доста,а омладина нам одлази широм света,трбухом за кругом,наша стара добро позната излизана прича,која се пословично препричава.

  8. Ničijoj se smrti ne radujem. Saučešće porodici. Verujem da je bio veliki stručnjak, a da je baš bio nezamenjiv i da je morao da se toliko izlaže stresu u tim godinama ne verujem baš. Možda ga, ljudi koji ga znaju pamte kao odmerenog čoveka. Meni, koja sam ga viđala na javnim nastupima, ostaće upamćen kako ulazi u zgradu izborne komisije (ne sećam se da li gradske i republičke) i viče, negoduje, besni na okupljene ljude koji protestuju a oni mu uzvraćaju. Nije to bilo mesto za gospodina u ozbiljnim godinama, a verujem da su mu i članovi porodice isto govorili.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.