U toku prijave za 10.000 dinara: Koliko dece je do sada prijavljeno?

Ostavite komentar


  1. Ovo poniženje na koje su primorani ljudi koji nemaju hleda da jedu, pa ni njihova deca, ne treba oprostiti nikada. Korumpirani političari bogataši koji naše pare dele kao milostinju treba da završe u zatvoru.

  2. Daju 10.000 po dete a uzimaju 100.000 za u njihov dzep.Lopovsko kriminalna banda Jovanjica

  3. A sta je sa decom rodjenom od 1. Juna 2006. Ta deca nisu dobila jednokratnu pomoc

  4. Sramotno.U normalnoj pravnoj državi postoji evidencija djece rodjenih tih godišta ,koji ovi prepametni i sveznalice ,ograničavaju na godine.Dete je do punoljetstva i onda ograničiiti na neke godine prije toga je suludost i neimanje sredstava.I onako su ove pare namaknute iz povećanja cijena godiva i naplate kazni,jer ova država nema druga sredstva prihoda,pošto i nema ništa svoje.

  5. Zašto moje dete nije dobilo rodj 06 07 2006 Dete je sa posebnim potrebama Ivana Kujačić ona prima tudju negu

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.