Druga po redu javna licitacija za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u Opštini Inđija za katastarske opštine Inđija, Beška i Novi Slankamen biće održana 3. septembra, za Krčedin i Čortanovce 4. septembra, za Maradik i Ljukovo 5. septembra a za Nove Karlovce i Stari Slankamen 6.

Druga po redu javna licitacija za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u Opštini Inđija za katastarske opštine Inđija, Beška i Novi Slankamen biće održana 3. septembra, za Krčedin i Čortanovce 4. septembra, za Maradik i Ljukovo 5. septembra a za Nove Karlovce i Stari Slankamen 6. septembra.
Javna nadmetanja će se održati u zgradi Skupštine opštine s početkom u 10 sati, a prijave se mogu dostavljati do 30. avgusta. Inače, u prvom nadmetanju pristiglo je 129 prijava – 124 za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini i pet za poljoprivredno zemljište u susvojini. Prosečna cena po hektaru bila je 26.657 dinara. Najviša ponuđena cena bila je 42.000 a najniža 5.100 dinara. Na prvoj licitaciji u zakup je ponuđeno 2.950 hektara. Od zakupa zemljišta na godišnjem nivou opština godišnje dobije oko 30,4 miliona dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari