Priključci za struju u Srbiji najskuplji u regionu

Investitori u Srbiji suočeni sa glomaznom procedurom za priključenje na elektrodistributivnu mrežu

Ostavite komentar


  1. Da li bilo gde u svetu postoji praksa sa fizicka lica kao buduci potrosaci struje, finansiraju izgradnju trafo stanice i kompletnu mrezu a da na kraju EPS preuzme sve i postane vlasnik necega u sta nije ulozio ni dinar?Isti je slucaj bio i sa telefonskim linijama i vodovodom.

    1. zašto vas to čudi ? pa nigde u svetu ne postoji ni ozakonjena prevara – čitaj otimačina – koja se sprovodi uz pomoć trobojne tarife . nigde u svetu niko ne troši i ne plaća struju a da ne zna koliko ona košta . nigde u svetu vam ne naplaćuje neka merna mesta i angažovane snage . nigde na svetu vas ne ucenjuju , takođe lopovskom, tv taksom koju su vezali za račun i primorali da je platite da biste ostvarili popust kao redovan platiša. nigde u svetu ni jedan proizvod ne postaje skuplji ako se više kupuje – troši …

    2. U mojoj opstoj sluzbi je isto sad nas osmoro i jedan nacelnik a nekada je jedan covek odlucivao o svemu – bilo je i za klimatizacije, i slicno.

  2. edb, mafija capo di tuti capo, država u državi, i vučić će jednom da padne a ta mafija nikad. zapamtite najveća mafija nije db nego EDB.

  3. U mom selu postoji nekoliko zaposlenih radnika edb Čačak, koji su tu zaduženi za otklanjanje kvarova i održavanje mreže u lokalu. U skorije vreme su malo aktivniji, dok ranije potrošač nije mogao ni puškom da ih natjera da zameni trulu banderu ili da predstave otkinutu žicu. Nisu im bila strana ni raznorazna muljanje sa krađom struje, repromaterijala i svega što je moglo da se unovči! Otac bivšeg poslovođe je uhvaćen u ogromnoj krađi struje, ali to sinu nije smetalo da postane visoki rukovodilac u firmi, s tendencijom da postane još viši! Dva zaposlena koji su najviše krali, završila su s carskim penzijama umesto u zatvoru. Zbog takvih dešavanja su sve njihove usluge preskupe.

  4. SVE SU TO „RECIDIVI“ OD RANIJE
    A, svi, koji se nadovezuju, „na prošle“, NE UKIDAJU PRIVILEGIJE, već ih samo nadopunjuju!!!
    Umesto, da oni izgrađuju „PROIZVODNJU I PRENOS“, a, potrošači PLAĆAJU PROIZVOD, kWh, ponašaju se krajnje MONOPOLISTIČKI, čega nema u „pravom“ kapitalizmu!!!
    Valjda će nas EU „naučiti redu“!?
    Pozdrav iz Banata!

  5. U EDB je najveći nerad i javašluk ali zbog nabijenih cena, taksi, globai izmišljenih metoda za uvećanje računa imaju veće plate od lekara, a profesore i da ne pominjemo, oni su i onako van konkurencije.

  6. zasto fizicko lice placa bandere kad uvodi novi prikljucak ja mora da platim 2 bandere dabih uveo struju i posle toga ostaje u vlasnistvu epsa koja je to logika jer ja treba kasnije da placam struju taksu a sta daradim kad nisam u mogucnosti za to i plus prikljucak 60,000 din pa kako to da platim a zivim vec 6 godine bez struje i dalje nemam mogucnosti sta da radim zivim u selo soderce kod vranja

    1. ja kao fizicko lice treba da kupim dve bandere od elektricno da platim prikljucak i posle toga da placam taksu i potrosnje struje a posle toga elektricno da na te iste bandere bude vlasnik staja da radim kad nisam u mogucnosti da to platim sve to evo vec 6 godina kako zivim bez struje i kako ja da zivim bez struje i odakle sve to da plati kad nemam mogucnosti jer trazili sumi 100 000 dinara za prikljucak ja moram i dalje bez struje jer ja te pare nemam

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.