Priključenje na gasnu mrežu uz beskamatno plaćanje

Uskoro povoljniji uslovi za potrošače koji žele da se greju na gas

Ostavite komentar


  1. Lepo su to smislili g.Bajatović i kamarila, prevideli su samo da su građani Srbije suvuše osiromašeni da bi sad finansirali i godišnje premije gas-menagera.. Ako država zbilja misli da izvrši masovniju gasifikaciju domaćinstava, priključak mora biti besplatan!

  2. Kako je moguce da kod mene u selu,deo koji je radio JKP moze na rate,a polovinu radova je izvodila privatna firma i to ne moze na rate

  3. Ne nasedam. Poskupeće posle izbora, tek će biti veliko poskupljenje narednih godina.

  4. Nije naša sreća što gas neće poskupeti do kraj godine. Naša je nesreća što gas nije pojeftinio bar 30 procenata, za koliko mu je pala cena na svetskom tržištu. Sada mu možda povećaju platu sa 20.000 na 30.000 eura mesečno.

  5. Ja sam kondenzacioni kotao platio 160.000,00 RSD tako da mi nije jasna navedena cena za instalaciju gasne infrastrukture od 1500€ – 1800€ ?!

  6. Najbitnije pitanje je da li će gas moći da se uvede u objektima koji nisu legalizovani. Možete da stavite i da je besplatno, ja bih ga uveo i sada ali me koči legalizacija koju muči još 3 miliona domaćinstava. Treba da uskladite te stvari jer je do 2013. godine gas uveden u objektima koji su i danas nelegalizovani a sada za legalizaciju traže i gromobransku instalaciju po najvišim standardima, električne instalacije sa projektom itd.

    1. Beo gas nije isto sto I Srbija gas, konkretno za Sremcicu, traze da saki gradjani anketiraju zainteresovane, I njihovi inzinjeri racunaju isplativost na osnovu rastojanja medju domacinstvima, I u zavisnosti od toga uslovljavaju prukljucak, u prevodu svim zainteresovanim nije omogucen prikljucak, ili je papreno skup, zato sto zainteresovanim finansiraju iskop mreze, to je ponavljam u Sremcicu I to se meni sesava

  7. Da li se mozete dogovoriti kada lazete, da ne ispadne u vladi pricate jedno u vasim poslovnicama drugo? U poslovnici kako sam saznao 99% da nece menjati cenu prikljucka koja iznosi 102.000 rsd i mora se platiti odjednom. Prosli su izbori pa mazanje i foliranje nije vise vazno, sada se nastavlja sa dranjem ovog naroda.

  8. Danas,14.01.2021. je ista cena kao i tada sto je bila kad je vest objavljena,barem u Novom Sadu…Laž do laži…

  9. Neverovatno je da u Nemačkoj priključak gasa je besplatan a plata 2000e,a kod nas 960e priključak a plata 300e, jedino Bajatoviću je 35000 e koliko su objavili, pa se pitam dokle će ići taj bezobrazluk. U Rusiji cena gasa smešna i svi ga imaju. Gospoda samo misli da napuni svoje džepove, a narod je ovca za šišanje

  10. Je l postoje uslovi (dozvole) za prikljucak gasa. J sam u Sumaricama Kragujevac

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.