Prodavali putovanje na Svetsko prvenstvo, ali bez karata za utakmicu

Zabava na balkanski način u ovom slučaju uključivala je i otkazivanje aranžmana u poslednjem trenutku kada je "Balkan fan" shvatio da "njihov čovek" neće uspeti da putnicima nabavi karte za utakmicu * U agenciji nude povraćaj novca svim klijentima, ali ljudima koji su se spremali za put na Mundijal to malo znači
Turistička agencija "Balkan fan" ostavila putnike bez mogućnosti da uđu na meč Brazil - Srbija

Ostavite komentar


  1. Pa dobro, šta sad… mogu lepo da se provedu, ne moraju ući na stadion, biće pored sigurno neki kafe s TV-om u bašti gde nije toliko skupo za naš standard. A Rusija je velika zemlja i ima još dosta toga da se obiđe.

    1. Potpuno ste u pravu. I ovde se organizovanim autobusima dolazi na mitinge u Beograd a mnogi miting i ne vide i – nikom nista.

  2. Ocigledno je da karte nisu ni planirali da nabave, nego samo da privuku sto vise ljudi racunajuci da ce odredjeni broj putnika ipak ici u Moskvu bez obzira na karte. Ako zaista ne postoji nikakav ugovor o nabavci karata, treba ih debelo kazniti. Muka mi je od tog biznisa na foru.

Ostavite komentar


Ekonomija

PKS: Raste interesovanje za dualni model obrazovanja 10

PKS: Raste interesovanje za dualni model obrazovanja

Dosadašnji trend porasta interesovanja učenika za školovanjem po dualnom modelu obrazovanja nastavlja se i tokom školske 2024/2025. godine, s obzirom da rezultati upisa pokazuju da je skoro 85 procenata ponuđenih mesta od strane privrede popunjeno posle prvog upisnog kruga, kažu iz Privredne komore Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.