Profesor Ekonomskog fakulteta: Verujem da će se realizovati dobar deo projekata koje je najavio Vučić

Ostavite komentar


  1. Poruka svima onima koji ne veruju u Srbiju i u sve ono što je predvidjeno projektima za EXPO 2027….mi možemo, mi hoćemo i mi moramo, pokazaćemo svima koji nemaju vere u našu snagu i moć.

  2. Da je prof. Savić spomenuo potrebu izgradnje železničke i autobuske stanice, kanalizacije kao prioritet, poverovala bih u njegovu priču. Ovako, mnogo je sumnjiv njegov hvalospev ove vlade kojoj je prioritet Expo 27 i nacionalni stadion sa ovakvim FSS. Odlučio se za hvalospeve, neće mu škoditi.

  3. Da je profesor pomenuo reč rentabilnost, rok povraćaja, regionalni razvoj itd pomislio bih stvarno da je profesor. Ovako?

  4. Jedna mala ispravka cenjenom profesoru (a moglo bi se navesti još mnogo njih): Nije sadašnji režim dobio izbore na obećanjima o privrednom razvoju i investicionom ciklusu, već na pričama o Kosovu, pumpanju nacionalizma i „patriotskim“ parolama.

  5. Opste je poznato kako se napreduje kod AV, ako se tapse na sve i svasta ,ako si pudlica koja cuva atake na prepostenog, ako sve podrzavas bezuslovno , ima da kaplje lovica polozaj ,ladovina ,samo tako, pa bravo ..

  6. Sad će Savi’ dobiti još dva tri dobro plaćena posla. Zbogom moj Ekonomski fakultetu!

  7. kakvi bre profesori,oni stalno recituju jedno isto…… mazi ga pazi ga i otimaj pare narodu. samo oni koji stvaraju novostvorenu vrednost,sto znaju i umeju su put u buducnost i treba da odlucuju o novcu koji stvaraju.

  8. Благо нама. А где ми то живимо? Браћо и сестре. Је ли ово Швајцарска.? Ја хоћу да живим у Србији! Збуњена сам! Шта ви мислите људи?

  9. Живи били , па видели ! Нада увек умире последња!

  10. DA LI IMATE KUCU PROFESORE ? SVOJU ! KO JE ODRAZAVA ? IMATE LI DECU ? KO IH IZDRZAVA ? JESTE LI PRIMENILI SVOJE ZNANJE KONKRETNO, VODILI NEKO PREDUZECE ILI OSNOVALI SVOJE ? USPEVATE LI U SVEMU TOME DA BALANSIRATE ?

  11. Najezim se kad čitam komentare na pozicionim i opozicionim portalima. Apsolutno sve je politika. Ja mislim da ljudi koji se obracaju svojim novorođenim bebama imaju dozu političkog govora. Živite život, radite a politikom se upravlja iz određenih centara za koje smo mi glasački najobičniji crvi.
    Najgore je kad stručnjaci daju neutralan komentar – razapnu ga i jedni i drugi jer ne znaju čiji je. Kao da svako mora biti nečiji, poput njih. Ima nas i svojih.

  12. E moj profesore , plata profesora u srednjoj školi sa 25 god. radnog staža je 80.000 din. a vi hvalite izgradnju stadiona na livadi.

  13. Propala Srbija ce uskoro da bankrotira a kad se to desi ovakvi tzv profesori ce da prodaju polovne krpe na buvljaku jedva cekam hahahaaaaa

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.