Za devet meseci profit 865 miliona evra: Banke se kupaju u novcu – ali neke mnogo više od drugih

Ostavite komentar


  1. Banke svake godine dizu cene naknada i provizija, cak i telefonom zovu i nude kredite, ali sve je to uredu jer im je to omogucila Narodna Banka Srbije.

  2. Zemlje kolonije sluze za to od banaka do rudnih bogastva pripada strancima. Recimo i tih 856 miliona ulazi u BDP al srbija od toga nema ništa već štetu kad pare izadju iz ove zemlje

  3. To sto u tekstu nazvaste profitom,to se u Srbiji zove guljenje koze. Sve to ce izneti u inostranstvo,umesto da smo imali domace bankarstvo pa da taj novac vrate u proizvodnju.

  4. Dozvoljeno zelenašenje! Tako se to zove.
    Ovaj narod treba da ustane i vrati SVOJE pare nazad!

  5. Kamata po viđenju na 8000 eura za tri godine 0 % to je dogovor SNS vlade-lopova /banka je LNB bivša komercijalna-lako proverljivo/.

  6. Zato građanin ne može slobodno raspolagati svojim novcem makar i iz slamarice.Izmislili su dva razloga da onemoguće građane , 1.Finansiranje terorizma i 2.Pranje novca.Terorizam u 95% slučajeva finansiraju države USA GB D F. Najveći perači novca su banke i berze. Trebalo bi ukinuti sva ograničenja za fizička lica a ako se sumnja u kriminal to službe treba da dokažu.

  7. To se dešava jer srpska država radi za bogate u ovom slučaju banke, investitore, tajkune itd. a na štetu svog jadnog naroda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.