U Kragujevcu danas počinje sedmodnevna sajamska manifestacija „Made in Biesse“. Reč je o promociji proizvoda poznate italijanske kompanije Biesse, koja će tokom naredne sedmice, na 2.000 kvadratnih metara hale jedan Šumadije sajma, izložiti mašine za obradu drveta, mermera i stakla.

U Kragujevcu danas počinje sedmodnevna sajamska manifestacija „Made in Biesse“. Reč je o promociji proizvoda poznate italijanske kompanije Biesse, koja će tokom naredne sedmice, na 2.000 kvadratnih metara hale jedan Šumadije sajma, izložiti mašine za obradu drveta, mermera i stakla. Na ovoj sajamskoj manifestaciji biće organizovano i nekoliko desetina stručnih demonstracija i desetak tehničkih seminara.
U Šumadija sajmu kažu za Danas da je Biesse jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti proizvodnje mašina i integrisanih sistema za obradu drveta, stakla i kamena,. te da dolazak jedne takve kompanije u Kragujevac, gde će biti organizovana prva sajamska promocija njenih proizvoda u Srbiji, predstavlja značajan privredni događaj. Sajamska promocija proizvoda kompanije Biesse namenjena je poslovnim partnerima i komintentima te firme u Srbiji, Crnoj Gori i BIH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari