Prokopijević: Drugi odustali od tendera, procenili da je PKB dogovoren posao

Indikativno da je uprkos maloj početnoj ceni od 104,5 miliona evra za Poljoprivrednu korporaciju Beograd jedino Al Dahra poslala ponudu

Ostavite komentar


  1. Prodajemo proizvodnju hrane. Postacemo apsolutno zavisni u svakom segmentu. Mada, već i jesmo… nema nam spasa, propasti hoćemo… vrlo skoro…

  2. Jedino mi se sviđa da političari ostanu bez resursa za dalju pljačku. Ispada da nismo sposobni ništa da vodima a svo vreme je samo jedan zajendički imenitelj neuspeha – politika. Dakle najgora opcija ispada sjajna – sve prodati. Ipak kada nismo kadri da oteramo lopove, fukaru, narko dilere i ratne profitere neka propadnemo. Zaist asmo vrlo glasni u protestima ali sedimo kući.

  3. Normalno da je namesteno.Moze drzava da bude vlasnik ako hoce da radi za opste dobro iako nije korumpirana.Normalno kod nas se nista nije promenilo od oktobarske revolucije.Malo diktat malo korupcija.

  4. mogli su da daju koncesiju na 20, 30 godina…zar mi zemlja seljaka nismo u stanju da obradjujemo zemlju nego nam treba arapin da nas uci

  5. Znači dotakli smo dno jer *STRANCIMA PRODAJEMO VREDNA PRIRODNA I NACIOBALNA BLAGA (OTUĐENJE NA VEČITO) , A TIME I PRODAJEMO NAŠ SUVERENITET..NE PRODAJEMO PRAVO KORIŠCENJA PRITODNI BLAGA NEGO OTUĐUJEMO NAJVREDNIJU IMOVINU I DOBIJENIM NOVCIMA NECEMO KUPITI ZEMLJIŠNE NEPOKRETNOSTI U SAD FRANC HOLAN ILI VODNA BLAGA.. OVLAŠČENI SRPSKI PRODAVCI SMATRA CE SEBE HEROJIMA JER DU ZEMLJ U BLIZINI BG SA OGROMNOM POLOZAJNOM RENTOM PRODALI ARAPIMA I….

  6. Jedino mi je za utehu što zemlju nisu prodali hrvatima. Svaku privatizaciju koju su sprovele firme iz hrvatske završila se pljačkom opštom propašću. Srpske firme ne mogu hrvatskoj ništa da privatizuju, dok se hrvatskim dozvoljava da , ne samo da kupuju, nego i da uništavaju pljačkaju srpske firme i državu to potpuno NEKAŽNJENO. Poslednji nizu pljački je pustošenjem zrenjaninskog RADIJATORA od strane hrvatskog konzorcijuma. Naravno bez ikakvih sankcija. Kako samo mrzimo sami sebe!!!

  7. Читам овде врло глупе коментаре.Мућните мало главом и схватићете,ПКБ није продат за само 104,5 милиона,већ је продат за много веће паре,само нису све паре отишле у државну касу,већ је много већи део отишао у приватне касице- прасице а ви погађајте о коме се ради,није тешко.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.