Propali pregovori poljoprivrednika sa premijerkom, od sutra protesti

Ostavite komentar


  1. Bio bi pun pogodak kada bi poljoprivrednici počeli sa najavljenim akcijama 26. 5. kada neki autobusi krenu za Beograd. Jedinstvena prilika da ih bolje čuju.

  2. Nema niko sluha za mučnoq seljaka sta smo očekivali da će nam dati nešto nema ništa briga ih za naše troškove i što nemozemo da preživimo od svog danonoćno rada e Srbijo !!

  3. Stav vlade je:zašto Srbija da proizvodi kad može da uvozi ? Naravno , od domaćih ratara se otkupi za klikere a izvozi za doooobre pare. Dakle ratari , ćutite i (služite ) pratite igru.

  4. Nema para za one koji nas hrane,i cuvaju nasa sela od izumiranja,a ima za Nacionalni stadion,rijaliti program,prade ponosa i druge gluposti.Istrajte nasi cenjeni proizvodjaci,narod je uz vas.Dole izdajnici svoga naroda.

  5. Jutro psenice sa tri prskanja i i svim operacijama ako je seme sa tavana+ zakup vas kosta 110-115000 dinara.da bi to vratili po cenama koje su aktuelne treba 6 tona psenice po katastarskom jutru da rodi.psenica pojeftinila hleb po istoj ceni,neko nekog pravi ludim ovde

  6. Од кад је Вучић дошао на власт цена млека је била иста око 30 д задњих годину дана цена је подигнута сад плаћају 65д Имлек цена нафте за пољопривреду иста као за путника возила субвенције мале

  7. И ја би да ми држава финансира спавање испред ТВ-а…..
    Размишљам да окупим истомишљенике – па да блокирамо Панчевачки мост.

  8. Bravo braco, bez vas svet nije moguc, samo napred i do kraja, svi na ulice i skidamo ova g..

  9. Od vlade se nije mogao ni očekivati pozitivno rešenje! Oni reaguju samo ako je u njihovom interesu i ako se stisnu da nemaju izlaz!! Tako da spremimo se!!!

  10. Vlast nema para da ispuni zahteve poljoprivrednika, a ima pare da plati autoprevoznicima za dovođenje članova sns-a na miting 26.05. u Beogrrad. Ima pare i za sendviče i sokove i mineralne vode istim tim mitingašima. SRAMOTA. Zato svi poljoprivrednici Srbije pridružite ostalim ljudima na mirnom protestu u petak 19.05.

  11. Ta iskipovaćemo šenicu u kanal pa ćemo da šarane pecamo kade dođu da je jedu

  12. Podrška paorima. Teška muka. Vreme je da svi ustanemo!

  13. Naravno da treba podrzati ove ljude , ali prvo proveriti nivo aflatoksina u mleku , ako nije povecan nekako doterati mleko u vece gradove i prodavati ga , neka svako dodje sa petolitarskim flasama , samo unapred recite gde cete biti , ali prvo provera aflatoksina sa priznanicom da je u granicama normale . Kod nas je nivo aflatoksina onog koji je dozvoljen, veci od svetskog standarda a to je ipak nezdravo . Koje laboratorije ispituju tako nesto i d ali ispitiju ?.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.