Prosečna plata radnika u Impol Sevalu 69.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Dir.Tesic je itekako u pravu samo sto takvu poruku treba da posalje Vlada sa resornim ministrima Knezevicem i Sarcevicem a oni se nikada nisu oglasili da ce stvoriti strategiju a ne da omladina suludo placa jos i privatne nazovi fakultete i zavrsava "nauke" na srednoskolskom nivou koje nikome nisu potrebna. G.Cokl je bio prvi direktor po privatizaciji SEVAL-a i u najosetljivijem trenutku udario pravac razvoja a ne kao VBS prepusten domacim bivsim direktorima na milost i nemilost i u vlasnistvu 2 fonda koji nikada ne mogu da daju strucnu strategiju nego samo finansijsku tako da bi bilo zanimljivo da pitate VBS za prosecnu platu?

  2. I posle vi kukajte kako se Srbija raspada. Pogledajte iznad komentara povezane vesti: "Kraljevo dobija novu fabriku", "WaiWai nudle ulaze na tržište Evrope iz Srbije", "Boš uložio više od 52 miliona evra u Srbiji".
    Sa prosecnom platom od 69.000 moze sasvim pristojno da se zivi u Srbiji, a ovakvi naslovi su pre 5,10,15 godina bili NEZAMISLIVI.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.