Prosečna plata u martu 96.913 dinara, medijalna oko 73 hiljade

Ostavite komentar


  1. Ако је била намера да се истакне повећање плата, ове цифре ништа не значе. Док се не упореде са ПРАВИМ ( а не намонтираним) поскупљењима. Било како било, наши новчаници су све више убоги.

  2. Moja plata je upola manja, neplaća mi poslodavac rad noći i prekovremeni rad, na hiljade nas su u istoj situaciji,sve država zna o ovakim pojavama i drži stranu poslodavca.Poslodavca možeš da tužiš isto kao da si tužio komšiju, samo što možeš da imaš posledice.Nekad su nas učili u školama da postoji neprijatelji radničke klase. Imali toga sad, da li neko priča o nepriateljima radničke klase i da li neko spominje radničku klasu. Svesno i namerno se krši zakon o radu koji u stvari i nije radnički.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.